Monday, April 18, 2011

Running Man TV Show (Korea)

Suatu masa dahulu (macam lama sangat pulak) aku pernah cerita satu TV Show Korea ni, Family Outing. Siapa pernah tengok? Kelakar tahu? Tapi sangat lama aku ambil masa untuk habiskan show tu. Sebab terlampau banyak sangat episod. Tapi sebabkan show tu sangat lah terbaik, gagah jua aku tengok.

Sekarang ni Family Outing dah season 2, tapi dah tak mengancam macam season 1. Sebab MC dah bertukar ke show lain iaitu Running Man. So, show Running Man sekarang amatlah menarik. Kalau nak gelak secara menggila, boleh lah cuba jaya tengok Running Man. Kalau tak gelak jugak, memang tak lama dah laa tu.

Apa yang best pasal Running Man adalah show ni dapat bagi kita semangat yang sangat waja. Disamping dapat tengok game yang mantap-mantap, nanti kalau ada kem motivasi ke boleh lah cuba try test game tu. Haha ;)

Kat mana boleh download show ini? Sila ke http://isubs-squad.com. Kena sign up, log in baru boleh download. Selamat mencuba. Bai.

4 comments:

Dilakochan said...

tv show kegemaran si adik.
kalau dia layan ni, mmg x pandang kiri kanan da.
sonok mencuci mata!

Hazirah Barakbah said...

Dilakochan ;

si kakak tak layan ke? layan laa sekali jom jom. ;)

Teacher Shin said...

Hey nice post^^. Feel free to learn Korean at our blog. Check out our latest post : Destination Particle

Encek Rizaira said...

mmg best rancangan ni...syiok abes...
mai jemput sini..
http://rizairaaderbelogler.blogspot.com/