Wednesday, October 13, 2010

How I Met His Family


Salam.

Well, berdebar jangan cakap lah. Tapi aku maintain COOL. Sebab apa ni? Ohh last Sunday, pergi kenduri sepupu Izhar dekat JB. Tapiii, dia bukan datang pun. Mak Abah dia je yang datang. Cuak kau nak jumpa. Kenduri weh, sah-sah laa family die yang lain pun ada. BEDEBAQ cekk oiii! Banyak sangat pakcik-makcik tak tau yang mana nama-nama yang disebut. Iyekan je lahhh.


Makan sama-sama dengan mak Izhar, borak-borak. Yang hampesnye ape tau? Member-member mengutuk aku depan-depan. Wei aku tengah kaver-kaver ni korang buat lawak yer? Cisdel betul tau! Tak sapot langsung. Tapi, aku maintain COOL. :)
Nah, pengantin dah sampai

Pengalaman dow. Cuak den! Kawan-kawan yang gelakkan aku tu, korang tunggu lah turn korang, aku kacau kaw-kaw-kaw punyaaaa!


6 comments:

Fitrihadi.com said...

haha best ar dapat makan dengan bakal mak mertua :p

WaN♩ said...

hehe..usik2 manja:)

Iz Yahya said...

eh Pak Itammm.. lama tak jumpa beliau. hehe

chacha said...

wohh2~~ berdebor mesti ingat kan2... da penah rase gak dulu. haha.

afiq aiman said...

bila nak kawen...haha selamat berkenalan

i said...

Iz yahya: gua pun lama xjumpa beliau.hehe.

Hazirah: ikut hati nak ponteng je ahad tu.tp sbb course mahal.rase kecik ati pada diri sendiri plak kalo xcommit :)