Sunday, October 17, 2010

Hah, Kantoi!


Tak sangka ada lagi perangai orang macam ni. Guna gambar orang dan ngaku tu adalah gambar dia. Pastu add kawan-kawan aku & bf salah sorang dalam gambar tu. Hey, dalam tu gambar aku, fariza, sharina n farah okay.

Mana satu Cik Shazwanie Wany dalam gambar tu?

Hamboi biasa dia tuu guna gambar orang lain.
Apesal?
Kau minat kat kitorang ehh?

9 comments:

saya_arief said...

peminat tegar tuu..
;p

najib said...

dedahkan kepada kawan-kawan semua,biar kawan-kawan dapat amik langkah pencegahan awal saudari,mungkin minat kot

SophRoSyNe @ cik giRang said...

salam n hi..saya blogwalking ke sini.. (^_^)

identity theft...da banyak da kes mcm ni...

setuju ngn incek najib di atas..amek langkah berjaga-jaga sbb kita x tau apa lg our personal data yg being manipulated by these people...

Sharinginfoz said...

main belasah aja diaorang ni kan

cc said...

haiyohhh org machaim ini pun ada kaa?
mungkin dia tak lawa tu psl dia cilok gmbr lain! tak pun dia lesbo minat salah 1 drpd korang bahaha :p

FaRa LaLoLa LoLita~ said...

waaa...ada org minat kita ka? x sngka betoi...mana dia jmpk eh picca tu? x slh, kita2 ja ada...n fb kita suma set private...impossible2... kt mana lg bleh jumpa picca tu eh?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mybe umah die takde kamera k0t nak capture pic sendiri =PPPP

::ienafazlyna:: said...

secret admire kamu kot

[z@ck] said...

hoh..gila stalker