Tuesday, October 12, 2010

Bila Budak Engine Ber-posing











Sanggup pinjam baju-tudung kawan-kawan sebab nak bagi matching dengan baju.
Sanggup singgah kedai runcit beli belon semata-mata nak nampak meriah.
Sanggup terkinja-kinja depan MSI sebab nak bergambar background cantik.
Sanggup tebalkan muka bila ada kereta lalu lalang kat situ usha-usha tak puas hati.

Hasilnya?

Semua diatas. Cantik gilaaa! Ok perasan lagi.

Ok lah tu wei! Korang pakai DSLR takpelah nak lawa-lawa. Kami pakai camera cikai je.

Comei jugak jadinye! ♥

3 comments:

Kyuubi_85 said...

ala kamera cikai pun boleh saja tangkap gmbr cantik.. kalau model tu lawa, lagila lawa gmbr tu kn? ehehe

Siapa kata kamera murah tak boleh tangkap gambar cantik?

Cik Sara said...

pakai tripod ke? eh betul ntah? ala, mende yang kaki 3 tu..ke ada photographer?

Hazirah Barakbah said...

Kyuubi_85 ; hahaha betol3

sara ; kami guna self timer + bangku yang ada kat situ. haha. takpun sorg kena rela diri jd photographer.