Sambal tumis udang + petai |
Kari udang masak keling |
Asam pedas pekat-likat |
Paling utama yang di-idam-idamkan adalah :
PEKASAMMMM! |
Gambar harini dan semalam adalah ihsan Google
Adoiyai, semalam post pasal kuih-muih, harini lauk pulak. Lagi terliur tengok lauk, tambah-tambah pekasam. Uii, goreng makan dengan nasi kosong pun boleh tambah sampai 3 kali beb. Umi, sediakan pekasam, balik nanti nak ratah! ;D
7 comments:
smua resepi masyuk neyh..
alololo..
bulp!
memang kecuqqq air liuq.especeli pekasammm.nyummehh!
whoaaa.... banyaknya udang..... tak tahan...
sememangnya pekasam itu pembuka selera untuk makan dengan berselera....huhuhu
pekasammmmm aduyai sodapnye..1st time makan pekasam kat umah wan..tambah nasi 4kali!!
umak aihhh~~
*drooling*
lap2 sket ayaq lioq yg meleleh nih.
nih yg bwat xsaba nak balek umah nih.
huwaaa~~
a d r e y n i e e l i s y a : sungguh yummyy kan? :)
daLYaLaMHa : org kedah mst nmpk pekasam ja laa. ada tu pun cukup!
hazman aka species1980 : baru gambar. kalau depan2 aish, dugaan dugaannn
kisahsensasi : johor takde pekasam!!
izhar : tersangat lah sodappp
chacha ; sama lah kita. dok johor asyek mkn otak2 jee
Post a Comment