Wednesday, August 18, 2010

Kalau Cuti Puasa?

Salam. Hai.

Entry hari ni takde gambar makanan dah. Rasa macam kejam jer letak makanan sedap-sedap dalam blog. Harini nak cerita pasal KALAU KORANG TAK PUASA DI BULAN PUASA. Khas untuk perempuan. Laki kalau takde halangan, jangan gedik-gedik nak tinggal puasa tau. Tak baik yer. ;D

Kalau korang tak puasa sebab cuti bulanan tu, korang makan ke tak? Makan meggi je? Takkan tiap hari selama cuti tu makan meggi jer? Mintak tolong kawan chinese or indian belikan?

Ade tak yang layan drive thru masa cuti puasa? Hehehe *gelak jahat*

McD

Burger King

KFC
Drive thru okay lah jugak kan, kita dok dalam kereta, order pastu amek, takde orang perasan. Orang kerja kat situ je yang tau.

Paling slumber aku pernah buat, pergi kedai mamak, beli nasi. Masuk buat muka toyaaa je. Dah beli bagai, balik rumah makan lah dalam bilik. Syorgaaaa dapat nasi kandaq tengah hari di bulan puasa. 
Al-Mamak 25 jam ????




AMARAN: ENTRY INI HANYA UNTUK KAUM PEREMPUAN SAHAJA

Hehe.
Bai Darlingss!

7 comments:

KM said...

Ada buat servis membeli makanan waktu siang di bulan posa ke? kekekke

adLedash said...

waaa..aku suka entry ni!! haha...aku nak wat gak la entry tak puasa. huhu~

Hazirah Barakbah said...

KM ; ehh takde lahh ;)

adledash ; hahahaha buat lah buat lahh

fiq said...

haa...kantoi td hg drive tru burger king rupa nyer... td kita selisih kn... hehe..

fiq said...

haha... hihi... huhu... hoho..hehe.. ada org x posa..

Hazirah Barakbah said...

fiq ; best wooo! hahaha. aku posa naa. selisih p hantaq bi

Zarpeno said...

kalau pi nasik kandaq.beli kat aku sama.lauk ayam dgn teloq rebuih.hehe

Kau Dah la tak Hense,Bawak Motor Aku Dah Tak Nak Dengan Kau