Sunday, June 6, 2010

We Heart Purple!

HAI!!! ehh ehh cantik kan kain atas nih? Sangatlah berwarna-warni. I sukaaa sangat warna-warna begini. Menarik pandangan seluruh alam. Boleh bajet2 macam artis gitu, pakai warna super striking! I kan ala-ala keding gitu, memang wajib pakai kaler sebegitu, baru nampak GAH sikit uolll!
I suka purple, dia pun suka purple. Sibukkk saja tiru-tiru. Dah laaa dia sangat suka pakai baju I. Simpan baju kat rumah tak bawak balik Skudai sebab dekat Skudai I tak melawa sangat, sekali tengok gambar dia, TENGAH BERGAYA SAKAN DENGAN BAJU-BAJU AKU! DAH LAAA BAJU BARU YANG AKU TAK PENAH PAKAI LAGI GILAAA SAKIT SUNGGUH HATIKUUUU! Nasib baik dia adik, kalau tidak... She is my youngest sister. Muka lain-lain kan kan? Adik I lagi cantik kan kan? Tsk! Kecikkkk hati I tau! Haha, takpalah kakak bagi chance sama adik.
Atas itu Umi I. Cun lagi kan? Sebab tu anak-anak dia pun cun melecun. Awww! Umi I seorang yang sangat berjimat tau, orang kampung selalu cakap KEDEKUIT NAK MAMPOIH! Tapi sebenarnya dia berjimat untuk anak-anak, untuk masa depan. Hopefully I akan ikut jejak langkah Umi lah. Boleh buat rumah batu tiga empat buah :)

11 comments:

fiq.k.b.e.6.2.0.7 said...

ikut langkah umi ke che pah? mcm x je... hehe..

Roronoa Zoro said...

umi kau sgt cun.. weee....
adik kau pon sgt cun.. weee....
tuan blog pon sgt cun.. weee... (kalo x puji nnti, kena marah. hehe.. =P )

Roronoa Zoro said...

lupa tanya.. pasal tabs tue dah selesai ker?

Fitrihadi.com said...

wah memang like mother like daughter hehe sama je :p

[z@ck] said...

sporting btoi mak hang!

Hazirah al-Barakbah said...

fiq.k.b.e.6.2.0.7 ;

tadak anak lg mmg lah tak dpt nk ikut jejak. hahaha. laa ni beli utk diri sniri secara besar2an

Hazirah al-Barakbah said...

Roronoa Zoro ;

haaaa nk ckp aku tak laa tu takpaa takpaaa.

belum setel laa der. nnt lah aku godek2. kena tunggu mood rajin sampai

Hazirah al-Barakbah said...

Fitrihadi.com ;

huahaha lama tak nmpak kamu pakcik. :)

Hazirah al-Barakbah said...

[z@ck]

anak2 mngajaq soh sporting :)

Fitrihadi.com said...

haha saja tiba2 rasa nak menyakat kat sini :p

Hazirah al-Barakbah said...

Fitrihadi.com ;

hehehe takdak hal punyaalah :)