Monday, June 7, 2010

Hai Awak :)

Dah baca entry 5 Tahun Yang Lalu? Kalau tak baca lagi, sila ke sana dulu, pastu baru boleh baca entry yang ini. This is an order! Wahh macam askar plak nak arah-arah bagai. Bukan apa, nanti ada yang tak paham kan, ehh haha melebih pulak.

Lepas aku bagi jawapan macam dalam entry 5 Tahun Yang Lalu, J dengan kawan-kawan dia gelak-gelakkan aku, tak dapat nak agak gelak suka hati, gelak sinis, atau gelak apa-apa lahh. Yang aku tahu, aku sangat lahhhh MALUUUU!!! Rasa macam nak masukkan muka dalam baju. Ehh sensored! Memang kalau boleh nak sembunyikan muka ni dari diorang semua, bawah meja pun kira dah sangat bagus! *_*
Then J bagitahu nama Encik tu, aku macam ohh nama yang jarang didengar nih. Nak kaver balik malu aku tadi tu, aku saje lah tanya Encik tu dah ada girlfriend ke? Kau ehh girlfriend dia? Haha, kaverrr okay mana lah tahu between those girls, ada girlfriend dia kat situ jugak kan. Tapi tiada jawapan pun, topik pun dah bertukar. Dalam hati ni alaaa kau! Soalan aku tak berjawab. Ahhh takde peluang lah aku nak kenal ngan Encik tu!

Balik bilik dengan keadaan yang hampa! Takpe, scandal lain kan ramai lagi, siapa msg aku layankan aje. Ehhh lupa pulak, masa tu kan musim final, kantoi aku tak study tapi main msg. Wakaka. :)

Esoknya paper English 2, aku dapat transfer sebab based on SPM result BI dapat A1 pergh kau cemerlang sekarang suruh cakap English terombang-ambing. Dalam pukul 10 pagi camtu dapat msg from J.


J : Budak yang kau cakap kau minat tu nak no tepon kau. Takpe ke aku kasi no kau kat dia?
H : Haa, bagi je. *sukanyaaaa hatiiiii*


Then tak sampai 10 minit, dapat msg from 012-9454545.


E : Hai awak :) *siap ada smiley okeh konon comel lah kot*
H : Hai, sape ni? *ececee menyampahhhh! Padahal dah tahu sape*
E : Saya power rangers. Yang kaler pink tu saya lah.

H : Ohh comel! Kaler pink gitu.
E : Hehe. Ok. Nanti kita msg lagi ok? Saya nak makan, petang ni saya ada paper. :)
H : Ok, good luck yer :)


Petang dalam pukul 5 lepas dia habis paper, dapat lah msg. Tapi aku tak reply, kredit kong oi! Dalam masa yang sama kita kena lah tunjuk berlagak sikit kan. Buat layan tak layan. Itu taktik okay. Kalau kau gedik-gedik, laki senang dapat, senang jugak nak tinggal. So JUAL MAHAL sikit okay :)

p/s : oishh jenuh sungguh nak ingat cerita 5 tahun duluuuu. sengal sangat aku dulu, plus sangat nakal. PLAYGIRL habesss Y_Y

10 comments:

annadzirah said...

hoho.
sekendel ehh..
xbaek xbaek.
hahak.
aku kalau ade nombor sesat, aku wat kuang hajaq je.
d:

Hazirah al-Barakbah said...

annadzirah ;

dulu kalo ade no sesat, LAYANNNN.
sekarang BOLAYANNN.

dulu zaman kegelapan.
sekarang dah cerahh :)

fiq.k.b.e.6.2.0.7 said...

haha...sambungan nyer plz.. hehe..

Hazirah al-Barakbah said...

fiq ;

aku baru sudah post. ang dh mintak sambungan? aiyooo :)

tunggguuuu :)

tiktop said...

hahaha.. pink yg xtahan 2... seb baik dlu jidin xkluaq lg...klo x, sure dia ngaku jidin.....

Fitrihadi.com said...

wah tergolong dalam gadis segak ar ni..saya takde cita gini pun kat sek..dulu nerd je hehe

Roronoa Zoro said...

hak3.. best la org tue dapat msg dari dia.. haha.. gudluck anyway.. =)

Hazirah al-Barakbah said...

tikah ;

baru kenal satu dua msg dah tunjuk sengal. haha

Hazirah al-Barakbah said...

Fitrihadi.com ;

ni tym kat u. tym skolah dulu smua pompuan. tu yag jd culture shock tu, rambang mata tgk laki ramai sgt hahaha

Hazirah al-Barakbah said...

Roronoa Zoro ;

hahaa thanxxx!