Wednesday, June 16, 2010

Lagenda Gadis Nakal

"p/s:been working for 7days lastweek, smlm curi masa p tgk LBS, i forced myselp 2 cry sbb my bff said kalau xcry, itu bukan pompuan sejati..dussshhh dusshhh" 

Qoute from my BFF's latest entry. Agak-agak paham tak apa yang dimaksudkan? Dia nak bagi tahu yang dia adalah perempuan sejati kekeke :D 

Ingat tak aku ada buat review filem Lagenda Budak Setan? Lepas My BFF baca post tu, we chit-chatting lah and aku cerita pasal LBS semua blablabla KALAU ANG TENGOK NANTI & ANG TAK NANGES, ANG BUKAN PEREMPUAN SEJATI! Sebab dia tanya aku menanges ke tak tengok LBS, dengan confident-nya aku demi untuk mengenakan My BFF, aku katakan YA! AKU MENANGES!

Yer, aku memang suka kenakan orang. Nakal kan? :D
Rohani sayang, jangan marah-marah lagi okay? Lepas dia publish kat blog, terus aku copy masuk FB pulak. Saja nak kenakan sayangku ni. MENJADI YAHUU!! :D

Hah, ni lah dia Rohani ku sayang aka perempuan sejati. masih single. Sangat comel & cantik. Pandai. Tapi agak kalut. Hehe :)

Ehhhh terupload lebih pulak. Ok lah. takmau nakal-nakal dah. Nak baik-baik sajaaa :D

Bai! ♥

10 comments:

bh said...

semua single ke? nak berkenalan boleh? wakaka

Hazirah al-Barakbah said...

bh :

dalam ramai2 tu 3 org dh berpunya. yg lg 4 belum :)

hudhud said...

amboi gambar bawah sekali tu. semua berposing maut ! hehe

Anonymous said...

cuba teka, mana yg lum berpunya

mungkin semua yg pakai tudung putih n hairfree belum....

Hazirah al-Barakbah said...

hudhud :

haruslahhh. baru vouge! PANASSS!~ :)

Hazirah al-Barakbah said...

Anon :

haip? sapekah ini? haha :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

bile spend time dengan kawan-kawan sejati memang tak hengat dunia la kan?

@ku d! sin!e said...

kalo tengok citer tu memang kene nanges yer?
novel leh lah..hehe

Hazirah al-Barakbah said...

0sh!Nz d' sen0r!ta :

sangat lah tak ingat. seronokkkk sgt hehe

Hazirah al-Barakbah said...

@ku d! sin!e :

tak tak. tak soh nanges pun. tp banyakkkkkkk blog n kat fb mmbr2 ckp nanges masa tgk cite tu haha. aku lsg tak nanges sbb tak sedih pun.

entry ni nk tunjuk yg kawan aku sanggup paksa air mata keluarrr utk buktikan dia adalah perempuan sejati. hehe opsss :)