Monday, June 14, 2010

Dunia Baru Reunion Episod 3 & 4

Ehh kejap, dah tengok episod 1 dan 2? Kalau belum kesini dulu dehh :) CLICK!

Episod 3 Dunia Baru Reunion.
Opie pakai seluar dalam size XXXL!!! Sian Opie. Suka kat bos tapi bos dia treat her macam kuli batak. Sampai sungguh hati bos tu.

Episod 4 Dunia Baru Reunion.
Tajol is sooo desperado. Nakkan duit sampai sanggup paksa Anizah yang tengah sakit untuk bayar duit RM1500. Ehh kalau aku ada kawan camtu, mau aku ketok-ketok-ketokkkk je!

Haha. Saja tambah sinopsis sendiri. Enjoy watching! :D

11 comments:

fiq said...

penipu giler yg time guna defib tu. nmpk sgt dia x on pn defib nyer. hahaha.. tp serius kelakar. ak x pernah tgk pn citer ni weyh. rasa cm ketinggalan zmn lak.

Hazirah al-Barakbah said...

fiq :

agak2 lah org awam mana nk reti guna defib. kita pun tak tau jugak kan at first. haha cerita ini mmg best!

fiq said...

tengok kt hg nyer blog je la bila hg update nnt. hee..

Hazirah al-Barakbah said...

fiq :

boleh tadak hal punyaaa :)

Liyanaa. said...

i tak dapat tgk sbb kene limit guna broadband :(

Fitrihadi.com said...

tak sempat tengok lagi..baru balik dari holiday kat perak..nanti ar layan..byk benda psal blog nak kena cover balik.. adesss

cik panadol said...

tak puas la tgk on9...asyik nk kne tgu je bnyk kali....tp citer ni mmg best!!

Hazirah al-Barakbah said...

Liyanaa.

haa, jgn3, nnt bile ade wifi free, strimix, tgk lah :)

Hazirah al-Barakbah said...

Fitrihadi.com :

blogger tegar ang ni. lenkali g cuti angkot laptop. pasti takkan tertinggal cerita2 hot! :D

Hazirah al-Barakbah said...

cik panadol :

jgn lah marah sayang. ade pun kat gua.com.my je kan, terpaksa lahh tgk juga :D

wawa syaida said...

huhu...xdpt nk tngok...slow sgt la broadband ni...tunggu...nanti wawa tengok k =) bestny dapat reunion... +___+