Thursday, June 17, 2010

Hadiah Bear Comel

Salam. Hai. Apa Khabar saudara saudari yang membaca ni? Saya rindu kalian. Eyhhh over nyahh!

Dah lamaaaa sangat tak dapat hadiah bear. Mentang-mentang lah umur dah capai tahap kematangan kan. Mana pandang bear lagi. Orang tanya nak hadiah apa, terus jawab nak baju nak heels nak handbag nak tudung nak wallet wahhhhh menampakkan aku gilaaa shopping lah pulak. well semua perempuan gila shopping lah weh.

Selalu pusing cerita lah aku ni, okay u-turn semula.

Nak cerita dapat award sebenarnya, terima kasih to Fitri Hadi!

Kan kan comel kan? Makaseh adikku Fitri Hadi. Eh tetiba aku panggil ang adik plak, yelahhh aku tua setahun dari Fitri Hadi ni. Pernah baca blog dia? Best. Tak rugi habiskan masa kat blog dia. Cepat-cepat sape tak pernah jengah, g jengah sekarang jugak! This is an Order!!!

Nak kena bagi-bagi award ni yang aku lemah sikit ni. Sape nak angkat ibu jari kaki kaih.

Hm. Nak bagi dekat,
Roronoa Zoro. Dia ni kalau tak salah aku orang utara jugak. Tak penah tau rupanya bagaimanaa. Dia antara blogger yang rajin komen entry2 aku.

Fiq and her KBE. Sara. Geng praktikal aku der. Diorang lagi muda dari aku tapi aku rasa aku paling childish kot. Kuat play-play gitu haha.

Juga kepada Liyanaa. Suka baca belog dia. Kategori blogger otai jugak awek ni.

Anda juga, amik lah yer. Tanpa anda-anda dan anda, apalah sangat blog saya ini :)

15 comments:

White Girl said...

Ingat hadiah bear bebetul tadi hee ~

@ku d! sin!e said...

tu lah..
igt bear betol..
huhu

Hazirah al-Barakbah said...

White Girl ;

hehehe dh besar2 ni takkan nk dpt bear lg? Babe, amek lah award ni :)

@ku d! sin!e :

hahaha. tertipu ke? Babe, amek lah award nih!

fiq said...

nak bear btul2 punya weyh. kasi aku tau jap g. haha..

Liyanaa. said...

yey dapat bear hihi :P tq dear, eh eh i tak otai punn, masih budak baru yg tgh belajar bertatih <3 hihi

Fitrihadi.com said...

eh tua setahun ke?? apsal rasa cam muda je..maybe sebab kecik kot hehe


*thanks sebab ambik award tu :)

Hazirah al-Barakbah said...

fiq :

kita soh sarah buatkan.

Liyanaa. :

ye eh? hehe kira hebat lah tu :)

Fitrihadi.com :

aku 1987 lahh :) samaasamaa

Anonymous said...

apsal Anonymous tak sebut dalam story entry tu... sedih tau

Anonymous said...

apsal Anonymous tak sebut dalam story entry tu... sedih tau

Hazirah al-Barakbah said...

Anon :

haa, nanti semua anon terasa plak. so tukar lah nama anon tu jd timah ke, abu ke, haa baru lah best.

Anonymous said...

asyik2 KBE ngan sara, bosan la. hahahahaaa

Hazirah al-Barakbah said...

Anon :

aih? takkan jeles ngan depa kot? haha

Rara said...

kalau dapat bear betul2 lagi bagus kan.. :)

mohdhairihassan said...

chumel bear tu..
tp seb bek saye lelaki..
hikss~

Hazirah al-Barakbah said...

Rara :

tu laa best jugak. leh pelok pelokkk

mohdhairihassan :

anda berminattt?