Monday, June 14, 2010

Dia Sudah Berpunya Rupanya

** Ingat entri Hai Awak? Okay, ini adalah sambungannya. Nak baca dari awal tentang kesahnya? Link-nya ada bawah gambar comel di sidebar tu eyh. :) **

After sesi kenal-mengenal, power rangers bagai, malam tu msg lagi. Tapi tak lama lah sebabnya aku nak gayut dengan 'boyfriend no 1'. So aku bagi alasan nk stop msg sebab nak tidur. Boleh? 'Boyfriend' kan lagi penting. Dia kan aku baru kenal tak sampai 1 hari kot, takkan nk layan macam kenal dah sebulan?? Haha tetttt!

Masa cuti sem bulan 12 baru lah start ber-sakan msg ngan power rangers pink ni. Siap dapat gambar lagi. Hehehe
 Comel! *hahh muka kena blurrr sebab terlampau comellll*
Then bila dah rapat-rapat, cerita tentang life masing-masing, and he said that he had a girlfriend. Dah hampir 4 5 tahun kapel gitu lah. Wahh lama. Okay sungguh frust sigh. Bila aku tahu yang dia berpunya, so aku kuranglah msg, weh aku bukan player yang sampai nak kacau kisah cinta orang. Scandalsss aku semuanya single kottt. Mana main layan laki yang dah berpunya. Tak syok nanti. Tak pasal-pasal perang meletus. Mak tak sukeee yerrr~ hehehe

Bila aku kurang msg, he still msg as usual, everytime okehhh! Kadang-kadang rasa alahhh mamat ni nyemak betoii. Kau g ahh layan awek kau tu. But then, bila sentuh pasal awek, dia akan ubah tajok. Haa, kauuu, nak main-main dengan aku yer? Aku pun boleh nak main-main dengan kau lahhh. Takdehall punyee. Bermonolog dalaman.

Dari start cuti sem sebulan sampai lah bukak balik kuliah, sentiasa msg. Tak lekang ni handphone dengan tangan. Sudahhh, hati dah terpikat pada boyfriend oranggggg!!!! NAYAAAAA LAHH AKU! Cepat-cepat aku jauhkan perasaan tu. Yes, percayalah, aku taknak kacau hubungan orang. Takottt!


Hati-ku kuciwaaaa :|

8 comments:

cik panadol said...

hish bahaya....bahaya....
lelaki ni pon satu...kadang2 tak cukup ngn sorang dia nak...

jgn keciwa-keciwa k...=)

Hazirah al-Barakbah said...

cik panadol :

agak terkuciwa lah jugak kan. tapi kuatkan hati n perasaan haha

ii_ainiey said...

yeh..jgn kacaw bf orng..nnti ade phk yng akan saket sgt..:)

Roronoa Zoro said...

jauhkan diri dari berkawan dgn pakwe org... susah nnti beb..

kuatkan semangat taw. hehe.. =D

fiq said...

hahaha.. =D satu lagi rahsia sudah terbongkar.

Hazirah al-Barakbah said...

ii_ainiey :

aku tak kacau. haha

Hazirah al-Barakbah said...

Roronoa Zoro :

ok. aku tak kawan. tapi kalau dia yg nakkk??

Hazirah al-Barakbah said...

fiq :

jeng jeng jenggg :D