Thursday, April 15, 2010

Wahai Kesayangan Hati Jantung Hempedu Sekalian, Aku Kangennn Bangat Sama Kalian! "_"

Kenapa aku lagi senang rapat dengan lelaki berbanding perempuan? Sebab kadang2 perempuan cepat cemburu kat kawan sendiri. Lelaki pulak lantak jer kau nk cakap ape pun, kau nk buat ape pun janji kau tak kacau hidup kami. kan senang hidup kalo dapat semua kawan macam tu.

dulu masa diploma, kelas aku ramai lelaki-lelaki, tapi semua tak handsome. opss! hahh tak kesah sebab aku rasa memang diorang tak handsome pun! walaupun diorang tak handsome, tapi perangai taklah buruk pun! diorang boleh duduk lepak ngan kami berempat, kutuk2 orang, ngorat2 orang yang lalu lalang kat laluan kelas tu, bestnya rasa!
Kami berempat digelar Budak Jahat. entah laa kenapa, mungkin sebab kami jer yang boleh nk lepak3 dengan budak lelaki, kalau nk dibandingkan dengan budak perempuan kelas aku, semua yang baik2, memang nampak ketara sangat lah perwatakan kami dan diorg yang lain.
semua masih kebudak2an, taktahu lah ape motip bergambar macam ni. tapi yang penting memang aku rindu anda3 semua! aku tak jumpa dah orang yang macam kalian dekat skudai! sumpah rindu nak begelak ketawa sesama!


kat UTM KL kita boleh lepak2 kalau ada gap lepas kelas n before kelas, pergi makan sesama, takpun duduk lepak3 sesama. kat Skudai takde life macam tu. kelas pukul 10, pukul950 baru keluar bilik, kelas habis pukul 11, pukul 11 jugak lah aku terus balik bilik. tengoklah life aku, sangat muram sangat3 tanpa anda semua.

wehh wehhh cepat lahh reunion! serius RINDUUUU!!!!
 ..............................................................................................................

entry ini sangat bosan kan? menggambarkan betapa bosannya hidup aku dekat Skudai tanpa BOYFRIENDSSS!!! ;|

10 comments:

tiktop said...

hahaha..rindu gk weiiii kt depa suma... tp kt cni aku ad geng lagi yg mcm depa... hehehe... ovrnite sama2.. tgk wyg sma2... lepak2 b4 n after class xyah kata la... tp siyes, rndu kt geng2 dlu...aimi,nua,din,chot,ali,zul,kecik,mail,pejal,pie dll...

i n n z c h u b b y said...

hazy...

kalo kelas kita nak wat reunion, sila roger2 okeh!

mau join sama...

shi3la said...

chomelnyer empunyer blog nie..

salam kenal yer..rasenyer sy pestime jengah ke sini...kiter xchange link yer

aieda said...

betul betul betul...
kadang2 bcerita dgn guys lg mudah... straight frwd, takde simpang punya...

~salam kenalan~

Chaoi said...

best UTMKL..xsama cam skang nie..lagipun bdk2 lelaki kelas ko xramai la pah..bape kerat jer..

Hazirah al-Barakbah said...

tikah ;

ang syok la tikah, clas ang pun ramai dak laki, kelas aku la ni? yang ada pun chaoi, amirul. tu ok lah, hat len? tak menarik minat lsg utk aku berjenaka bersama3 haha.

Hazirah al-Barakbah said...

inn ;

insyaallah :D

Hazirah al-Barakbah said...

shi3la ;

ohhh makaseh atas pujian. anda jugak lawa orangnya :D

Hazirah al-Barakbah said...

aieda ;

kan, kita nk kutuk sape3 pun diorg dgr je...

Hazirah al-Barakbah said...

oioi ;

seb baek ko still sama klas ngan aku weh. ada jugak kawan lelaki disampingku wahhh gitu :D