Tuesday, March 2, 2010

Kau Buatku Rasa Hebat Wahai March


salam n hai semua.

selamat menyambut kedatangan bulan march 2010. cepat pulak masa berjalan kan. tup3 sudah bulan ketiga. pejam celik pejam celik tengok-tengok dah tahun baru dah. hehh melampau. bukan apa, tak sabar nak grad lah. kalau ikutkan kalendar akademik UTM, i will officially graduate on 16th may 2011. tak lama lagi kan? sodapkan hati *sighs*.
bila dah march nih, semangat lah tgk planner, ohh lagi 4 minggu lagi kena bertungkus-lumus bangun pagi buat esaimen presentation lab, pastu 1 minggu study break boleh tido lambat bangun lambat study jap jap jer konon masa banyak lagi lambat g paper nk start, 3 minggu untuk perahkan jus-jus dalam kepala otak untuk final exam sem 4 sbb tym ni lah baru pulun nk study segala bagai dari chapter 1 sampai lah habes chapter. then break for 1 week boleh lah nak jalan-jalan dating-dating jumpa kekasih hati ker kalau tak jumpa ntah bulan bape pulak nak jumpa, pastu start lah industrial training dekat hospital besar sultanah bahiyah, alor setar under company Healthtronics. macam manelah agaknye practical nanti. adeh. dulu dah pernah practical kat telekom alor star, best bebenor kot. kali ni kat spital plak. hopefully best lah. jgn kena buli sudeh~



| tangga - hebat |
bagaikan tetesan hujan di batasnya kemarau
berikan kesejukan yg lama tak kunjung datang
menghapus dahaga jiwaku akan cinta sejati
betapa sempurna dirimu di mata hatiku
   tak pernah kurasakan damai sedamai bersamamu
   tak ada yg bisa yg mungkin kan mengganti tempatmu
kau membuat ku merasa hebat
karena ketulusan cintamu
ku merasa teristimewa hanya
hanya karena, karena cinta
kau beri padaku sepenuhnya
buatku selalu merasa berarti
kini ku merasa hebat
karena kau yang membuatku makin kuat
jantungku bergerak cepat
semua yg berat bisa lewat
inikah cinta yg sejati
melayang ku terbang berenang di awan
tak akan kita kan lepas dan jatuh sekarang
cinta, sang cinta, kita kan terus mencinta

pernah dgr lagu ni? lirik die sangat hebat bukan? ok layannn~ :)

10 comments:

wawan said...

lagu tersebut adalah best! lagi best kalau nyanyi kat tangga =P

fitri oh fitri said...

xbest, dah la nma tangga. haha.






http://fitridzulkifli.blogspot.com

kenwooi said...

nice song =)

kenwooi.com

bulat said...

boleh lat tahan...hehe

Abdullah Ghani said...

assalamz..

2011 masih lambat lagi dan macam2 boleh jadi..

teroskan blaja :-)

Anonymous said...

russian personals [url=http://loveepicentre.com/]free dating sites for muslims with no card required[/url] free adult personals http://loveepicentre.com/ dating online at usa

Hazirah al-Barakbah said...

wawan ;

yaa sambil menari gaya sebegitu. feel sungguh nnt :)

Hazirah al-Barakbah said...

fitri oh fitri ;

tak best? mayb bkn ko punye taste lah tu.

Hazirah al-Barakbah said...

kenwooi ;

nice song+lyrics. :)

Hazirah al-Barakbah said...

paklah ghani ;

hehe dh tak sabar nk habes. kalau tgk planner mcm kejap jer dh nk 2011 :)