Saturday, February 6, 2010

Why I Like It Longer

salam n hai readers.
hadiah2 dari contest2 yg i menang dh sampai ok. hp strap bear comey gitu, topup RM30 pastu tudung barakah kot from teratak comellotte. hepi sgt lah dpt hadiah. hadiah bday from umi kena tunggu lah masa blk cuti nnt. agak2 kalo mintak LG Chocolate BL40 yg baru cantek bergaya elegen vogue ni leh dapat tak? harapan tinggi menggunung mmg nk kena jegil agaknye ngan umi. haha mahal *kurang mampu*

apa yang best tentang LG Chocolate? sebabnya adalah LG Chocolate Panjang!
kenapa aku suka Panjang? why i like it longer?
sbbnya bila Panjang nih kan org akan ckp,
'wah panjangnya dia ni, mcm supermodel lah!'
dah tu kalau Panjang, mestilah body slim kan, haa LG Chocolate ni pun masyaallah slim yang amat!
tambah bergaya bila mukanya yang lebar selebar 4" Widescreen tu kita boleh sentuh2 dgn sukahati. erk sukahati? ye ahh ko sentuh jer takkan calar sikit pun rupa dia sbb dh disalurkan dgn 'scratch proof' so mcm mana kasar pun kau dgn muka dia tuh, mmg takkan cacat sekalipun. kan? supermodel lah beb, mst terbaek punya :)
bila kau dh boleh sentuh2 sukahati, mcm2 kau boleh terokai lepastu. dgn hanya 1 jari kau boleh ke contacts kau, kau boleh ke Gallery, boleh usha2 Schedular tgk esok dating ke meeting ke kan. perhh kan sonang tuh.
lagi3 why i like it longer? aku kan suka mengedik snap pic snirik2 kan, konon perasan hot like a supermodel kan, LG Chocolate nih support 5.0 Mega Pixel camera! dah la Panjang, camera mantop pulak tu. ssh nk dpt HP secanggih gini beb. haihh hati dh meronta3 nak LG Chocolat BL40 nih ohhh :|
lagik3 why i like it longer?
LG Chocolate BL40 dilengkapi QWERTY Keyboard hokey. ala-alaa keyboard laptop lah tp super mini keyboard. dh lama teringin nk pakai QWERTY kot. syoknya kalau dpt memiliki 'Supermodel' nih :)
pastu kan LG Chocolate BL40 ada GPS. ko masuk hutan pun takkan sesat lah kalau memiliki hp nih sbb kita leh set nk dr mana kemana destinasi, letak 1 jari kat kedah, 1 lg jari kat johor, haa nnt keluar lah jalan yg kita kena ikut tuh. sonang siott!
haihhh mcm2 lah yg best pasal LG Chocolate nih. tak mampu lagik nk berkata apa2. mmg superb!!
tak caya? meh nengok video ni meh....

percaya tak ape aku cakap skrg? kan mcm supermodel.
ada sape2 nk hadiahkan tak?
RM2,199  bebb. bertuahnya badan kalau dapat hadiah :)
now you know WHY I LIKE IT LONGER rite? :D

3 comments: