Sunday, February 14, 2010

Telinga Lintah


salam tahun baru cina, salam 1 malaysia wahai readers smua :)

jumaat semalam g KLCC ngan yana, fura n huda. fura dtg jemput kat rumah sharina. so i g tgk Valentine's. boleh ahh best lah jugak n nnt nk g tgk lah skali g ngan izhar. haha konon. padahal aku tak sambut pun Valentine's Day ni. kan hagham bg org Islam. so after setel wayang, g mkn KFC, g terjah ROMP. huhh dh lama kot tak g ROMP. kat Johor mane nk ade butik tu. kat KL sajork yg ade. so i beli lah cardigan. haha cardigan aje skrg nih, kaler electric blue gitu :D
pastu izhar call ckp die dh habes keja, n nk jumpa jugak, nk tgk wayang katanye. ok lah so we decided to meet at KL sentral. aku sampai awal lah kat sana. jalan3 tapi masyaallah manusia ramai sungguhhh!!! punya lah smgt beratur nk beli tiket train. kalau aku lah, mmg aku trus g kat kaunter touch & go, beli jer TNC tu, kan buleh pakai manyak3 kali. tak sanggup laa eden nk bratuq pjg berjela3 gitu. nyusahkan hidup sajo lahh..
tunggu punya tunggu sampai la pokcik tu. siap pakai baju kerja lg. haih sian sungguh tgk muka penat giler. tu laa org ckp takyah tapi degil nk kuar jugek. padan muka kepenatan.
dah sampai midvalley, hajat hati nk tgk Valentine's, tp fullhouse lerr. so tgk lah cite perry jackson & the lightning thief. ok jugak cite tu, 3.5stars aku bg. then jalan3 carik handbag. konon nk beli Guess, tp aku rasa tak berbaloi. dgn harga camtu, mcm3 benda aku leh beli. so tgk kat Roxy, ada yg berkenan, amek lah 1handbag n 1 purse. kan buleh dpt 2 benda n lg murah lg kot dr juz 1handbag Guess tu jer..
setel beli terus ke tren smula. org tak ramai, sgt bagus. aku dpt duduk n izhar berdiri.
tetibe dpt msg ;

i ; syok dgr laki ngan pompuan sblh sy ni borak.
h ; haa nape3? ape topic?
i ; laki ni tgh dok ngayat kot. puji comey3.pastu pompuan tu berterimakasih.haha.blushing laa tu!
h ; hampes jela kome nih.tp pompuan tu mmg comey pun laa.layak kot die nk blushing3.awk tanak ngayat sy ke? ;) nnt twus sy blushing3 =D
i ; comey ke?nk usha laa.haha.laki ni hampeh.tak tgk cite omputih kat cinema.die ckp die sapot filem melayu.haha
h ; siyot laa.ok lahh truly msian kan.kite omputih camporr.hahaha.amacam?cun tak?ke yg selang 1 dari pompuan tu lagi cun?
i ; opss tersalah tgk.sy tgk yg sblh laki tu.yg sebelah laki cina ni mmg cun!sy senyum pastu pompuan ni usha3 pas2 die tgk awk snyum pulak.mcm kantoi jer kite ni.hahahaha.laki ni panggil gf die anje.gf die panggil die abg :)
h ; dah laaa! dok senyum sorg3 mcm org gile plak.mamat 2 ekor tepi ni pun usha3 gk.blushing ah sy dok sengih sorg3 nih.awk kalau kutuk org laju gile eh
i ; sy tau.sy nmpk mamat tu usha awk.hehe.takpe,japg die nmpk laa sy jln berpimpinan tgn ngan awk.haha.laki ni penah jumpe akim kat sunway piramid.akim tinggi mcm die.hahaha.sy rase nk kentut kat mamat nih.
h ; ehh jgn ah kentut, bkn die jer yg bau, 1 grabak ni pun turut terkena tempias lahhh!hahaha lawok sungguh laa.so pasni pangey sy anje k abg? hahaha
i ; haha ok anje. cis laa!sy baru pasan mamat ni buat rambut belah tepi.hahahahahahaha
h ; dah ahh wei.lenguh pipi lah sengih3 kena kaver ni.japg dlm keta kite glak kaw3 ok abg :D
i ; tu laa..sy boleh kaver senyuman dgn bekas air ni :)
h ; sy rasa mcm nk masukkan jer muka dlm paper bag roxy ni haa.pastu leh laa nk sengih sukasuki hati.hahahaha.
i ; nk kentut lahhh.kusyen ni boleh serap bau nnt kan.
h ; kusyen keras lah.mane leh serap.ape g diorg borak?ckp td ngah ngayat,tibe2 abg anje 2 ape plak?
i ; gf die call. pastu dgr lah die ckp abg anje.hahaha.
h ; hahahahaha kantoi beradab seyy.tinge lintah laa awk nih.smua awk dgr.

sengal tak? sengall sgt3 kan? i=izhar, h=hazirah tu aku lah. turun dr tren, nk jln ke keta, gelak mcm setan dh kami berdua. penat wehh tahan gelak dlm tren tu. org kiri kanan dpn dok pndang3 dh. hahaha malu siott wehh.
 dua budak sengal. mlm2 pun pakai rayban. saja try test pokcik ni punya. baru beli la katakan.
ok cukup utk cite sengal. 
bai!

6 comments:

hans said...

percy jackson tu best x?
citer dia macam harry potter ke>?

Hazirah al-Barakbah said...

best3.
lebih kurang gitu la.
tp gadoh ganas lg ahh dr harry potter.

rohanimohamednoor said...

lawok lah entry nih...

Hazirah al-Barakbah said...

ang kena dok kat tmpt aku weh. jnuh dok tahan sengih. lenguh pp kot!!!

rohanimohamednoor said...

lega btoi bc entry ni di umah..xyh cover gelak..hahahaha

Hazirah al-Barakbah said...

awat kat umah bp kena kaver gelak ka?