Wednesday, February 17, 2010

1 Utama

kalau dulu masa diploma, nak dating jer mesti g OU. sbb? dh bosan dgn KLCC. jauh pun jauh lah janji leh jalan n 1 more thing, takde ah terserempak dgn budak2 UTM jugak. tak suke kot dating pastu jumpa org yg dikenali. takde privasi seyh. ehh salah topik.
aku nk story pasal OU ni. las Saturday hang out with Sharina. awal2 plan nk p Sunway Piramid. suddenly terindu pulak kat OU, so terus lah ajak g OU.
 
berjalan agak sakan la. aku dh boleh hapal jalan2 dlm OU tu.OU kan besar, byk plak die punye wing3 smua tu kan. butik2 aku tahu nk carik, tapi bab restoran, aku failed. sbb dulu slalu mesti wajib punya lah makan kat Burger King. sbbnye? org tu leh melepaskan nafsu dgn Dunhill die lah. tmpt tu je yg ade open air, restoran laen kebanyakkannye tertutup.
  
kalo sharina tgk pic ni mesti die marah. sbb die nmpk agak chubby bile berdiri sebelah aku yg sgt keding nih. haha naseb ang lah, bdn jer chubby tapi muka santek, mata bulat. aku ni mata sepet. nk pakai eyeliner pun payah, sedih T_________T
orang ramai sey, biasalah CNY kan. smgt nk shopping. aku nk shopping jugak tapi tak tau nk shopping apa. baju dh melambak3. yg pakainye sikit jer, yg tak pakai sampai 3 4 5 row dlm loker tuh. nnt ahh bg kat adik tecik jela baju3 tu smua. kan sronok jadi adik, baju2 akak semua leh dpt free. bahagianya. ade sape2 nk jd kakak saye? *_*
 
pic smua aku edit pakai photoshop. hoii payah bebenor. siyes lsg tak reti doh. byk sgt mendalah nk kena klik3. photoscape jugak kot yg plg senang. haha. ni saje nk try3 tgk menjadi ke idok. :)

11 comments:

mancai said...

salam singgah, apa barang beli kat situ... peh sakan...

Hazirah al-Barakbah said...

mancai ; sakan? mmg sakan pun berjalan. seb baek pakai crocs. so jalan bagai berpijak atas kusyen :D

nabil said...

itu senior saya...a

Hazirah al-Barakbah said...

nabil ; teknik lebuhraya ka dulu?

nabil said...

yup..kak tu dari convent kan??
dia dulu suka kaco nabil kata adik comey...hahaha

Hazirah al-Barakbah said...

ha'aa.convent sama2 la dulu.
yaka? kena habaq kat dia laa nnt.
boleh panggey adik comey gk la noh?

nabil said...

ntah dia kenal lagi ke tak...
huhuhuh...
la ni x comey dah..hahaha

Hazirah al-Barakbah said...

nabil ; takpa nnt nk tanya dia. haha comel ja lg kot..

nabil said...

no komen... :)

T__T said...

kihkihkih

Hazirah al-Barakbah said...

T__T ; uih nape glak sebegitu??