Thursday, February 18, 2010

Program Latihan Khidmat Negara ( PLKN )

hahh padan muka. suka hati ye nama tak tersenarai dlm list PLKN awal2 dulu, tup3 dpt surat suruh lapor diri kat kem rimba taqwa, sik, kedah. clapclapclap aku pulak yg suka hati. hekk dulu aku pun bekas wirawati PLKN dohh. siap jd ketua wirawati wehh. gila cemerlang masa tuh.  penah bg arahan masa ketua wira jatuh saket. gilaa macham nk terkeluaQQ anak tekak wehh. ngengggg T___T
 
dok cerah g ni, tunggu sat balek nnt lg 1bulan mau hitam legam laa hang. haha naseb laa.
  
 
ishh terkenang balek lah 5 tahun lepas masa kat kem tasek meranti, wang kelian, perlis. byk sgt lah memori. siap terpilih duduk semeja dgn Datuk Seri Najib, masa tu beliau Menteri Pertahanan n MB Perlis Datuk Shahidan Kassim masa majlis perasmian kat Perlis. pehh cuakk kot btol2 dok sblh datuk najib. tak sangka boleh terpilih. silap tak mintak no tepon. kalo dak boleh scandal ngan datuk. tetttt *_* haha mintak simpang lahh datuk tgk pun tak berkenan kot nih hahaha :)

20 comments:

Zarpeno said...

gila apa mau skandal-skandal. mau kna bom ka?

Hazirah al-Barakbah said...

haha acah jaaaa

izhar said...

owh..awak laa ye yang dok semeja makan dgn uncle saye tu?

Hazirah al-Barakbah said...

yayang ; cane sy tak tahu pun najib uncle awk? hehe

rohanimohamednoor said...

apa lak awk2 ni izhar..i tot anje..hehehe

pah..aku xp g.........awt adk ang p dlu?????????

Hazirah al-Barakbah said...

malu laa nk abg anje. nnt ada org jeles plak :)

hang lambat sgt. nnt dh tua bangka baru nk p. haha

rohanimohamednoor said...

tuh la pasai...sian aku..kan3?!

Hazirah al-Barakbah said...

sian sgt3.
ish3..
org mst pnggey kakak ani.
hehehe

LORD ZARA 札拉 said...

haigoo~~

comel2~~

=]

tak penah dapat PLKN~

Hazirah al-Barakbah said...

zara ; hehe bkn insan terpilih utk duduk dlm hutan laa kot :)

Ah Fatt said...

ada bakat pemimpin ko neh
ahaha

rohanimohamednoor said...

aku pon kira insan tepilih la eh??

Hazirah al-Barakbah said...

ah fatt ; dr kecik dh dilahirkan sbg pemimpin :)

roni ; yaa yaa ur the choosen 1. terbaek punyaaa...

ckin.chocolate said...

wei ak pun rindu la zmn plkn...sgt bes..ak pun jd ketua wirawati n penghuluwati..tersgt la x sgka bleh plak tercouple kt dlm tuh..hahhaha..until la skrg neh..huhuh...sesapa x g plkn mmg rugi

Hazirah al-Barakbah said...

ckin ; ohh ya? bagus la. moga kekal.

F I T said...

eh baru baca entry ni..wah saya pun kena PLKN tasik meranti..kem tengah-tengah bukit..gila a..tapi apa pun PLKN tetap best hehe

Hazirah al-Barakbah said...

fit ;

gila kan? syoknya jumpa org yg sama kem. nk p blk sana tp mcm ngeri nk bawak keta masuk kem tu kan.

F I T said...

heh kalau tanak bawak keta masuk ikut belakang gua kelam pun boleh..tapi rasa cam tak larat a..masa PLKN dulu stamina memang full..tapi dah tak jaga, sekarang dah semput a :P

Hazirah al-Barakbah said...

fit ;

uih ikut blkg gua kelam tgh ah jalan mcm mana. lecah ntah hape3 kalo ujan lah kan. wohh rindu gilaa masa plkn!! ehehe :)

F I T said...

a'ah..PLKN best..kawan ramai..byk aktiviti..memang perfect utk remaja cam kita..eh remaja ke? rasa cam dah tua a hehe