Sunday, January 31, 2010

Surprise Birthday Party For Me :)


salam n hai dear bloggies.
jumaat n sabtu hari bahagia aku. tak sangka dh menginjak ke angka 23 tahun. syukur masih lagi bernyawa dan mampu bergelak-ketawa lagi bersama rakan3. :)
jumaat mlm 29january after test Clinical Engineering, my friends ajak g KFC. konon nk celebrate my bday lah. ohh padan tak kena tepung the day before sbb selalunya sape2 punya bday mst akan ade tepung or air kena simbah punya. mayb jugak sbb aku ade test the next day tu kot.hehe naseb baekkkk sgt3. :)
 
so after test balek ahh bilik dulu. pwot dh lapo kot kol930pm tak mkn3 lg. slalu pwot nih dinner kol7 ke 8 ke.ni 930 bebb..bergelora perottt.muka terus jugak terpeleottt *_*
sampai KFC, diorg dh set meja smua. wahh ni hebat nih mcm mana aku tak tahu pun plan3 diorg. tup3 meja dh penuh dgn makanan, kusi dh susun santek3. byk kusi n aku nk duduk tgh2 tp diorg tak bg sbbnye konon lahh bday girl kena duduk kat kepala meja. choyyy..kepala laa sgt.. sekali kau terkojut badakkk aku! kenape?
  
datang 2 tubuh yg aku amat rindui. tubuh? haha ini haa kekasih hati izhar izaidin n sahabat karib atiqah topik. huhhhh TERKEJUTTT SANGATTTT! tup3 mcm mana leh ade kat Skudai neh? mcm mana keksaih hati dtg skudai tapi snirik tak tahu? huhh konon bateri kong lah yer petang tu, jgn call, mlm nnt blk keja saya call. rupa2nya tgh drive dtg Skudai. Mek Tiqah pulak dtg naek bus. pastu smgt nk smunyik dr aku, kan dh terima padah. haha gelak guling3 :) siyesly tym nih rasa nak nanges pun ada, nk peluk3 dua org nih pun ada, nk jerit mmg jerit pun lahhhhh. org yg tak disangka2 ada kat Skudai tetibe dtg juga. terharu gilosss bebb :)
  
2cakes! i like the choc cake punya ayat n corak. 'HAPPY BIRTHDAY CHEPAH LOVE DENDEN' haha. thnxx la kawan3. terharu lagik dgn apa yg korg buat :D
  
kekasih hati izhar izaidin. thnx for ur big surprise. thnx dtg jauh2. ur plan was awesome! siyesly saya tak bajet lsg yg awak akan dtg skudai. slalunya ape2 awk nk buat mst awk ckp kan. haha congrats, berjaya jugak awk buat surprise sepanjang kan :)
  
kepala yg plan adakan surprise party nih. thnx again sbb buat smua nih. aku tak penah mntak lebih2 camnih. cukuplah sekadar wish menandakan yg korg igt bday aku. i love u 2 soo damn muchh!!
  
  and to all my dear lesbians :) thnx jalankan plan nih dgn hebatnya. sampai aku lsg tak tahu hal nih. lepak3 skali tapi tak pnah 1pun terlepas ckp. rupanya dh lama yaa korg plan dr awal sem. hebattt! mmg HEBAT!
haaa teka lah nape sua jeans tiqah jd gini? konon nk smuyik dr aku n masuk dlm loker si huda, skali CLOROX tumpah. kan dh jadik corak3. maen g smuyik2 ngan Pah Hazirah. haha daulat kuat nih :) sian tiqah. tp rock ohh sua camtuh. hehe
  
me & tiqah.
  
sebelum pulang ke sangkar masing2. 1laki 12perempuan. tak penah kot izhar lepak ramai2 ngan kwn2 aku seramai nih. tapi smua nih pun kawan die jugak. so takde hal laa kan.
lastly aku sayang korg! thanx. tu jer yg aku mampu ucapkan. tak tersangka akan ada party camnih spanjang hidup aku. mmg dh lama aku impikan alangkah sonoknya jika ada surprise kan. akhirnya tercapai impian aku.
Surprise Birthday Party Bestttt!!! :)

9 comments:

maisarah bt md ismail said...

happy burfday kak :)

[z@ck] said...

aku pun terharu baca entry ang ni..
en izhar sgt handsome oh.
dia ada adik laki tak?

kahkahkah!!!

ChePah said...

maisarah : thnx dik :)

zack : dia hanya ada 2org kakak.hehe.

Ah Fatt said...

memang terbaik lah

atikah said...

rock2 ohh sluaq aku...
pasni jd sluaq mainan je la....
hahaha....

ChePah said...

ah fatt : hehe :)

tikah : hahaha aku soh p kerat tamau!

nabil said...

happy birthday kak pah...
muda lagi la...
heheheh

saadah saadun said...

mak cik..
happy belated besday..
moga kau oanjang umor n maiin cantik..
murah rezeki..
kawen nti jgn lupa ajak aku..

p/:
mgkin kita patut ketemu..
=p

ChePah said...

nabil : thnx :)

saadah : thnx mek..yolah lambat g nk kawen nih. ko lah kawen dulu ok n jmput gk aku hehe..

insyaallah ada jodoh ketemu lah kita :)