Thursday, January 7, 2010

Mood pergi bersama angin bayu. tajok macham bukan aku.

diam2 dari blogging, kurang kecoh di fb sbb aku bersungguh2 menonton Grey's Anatomy.
skrg sudah 3rd season. n aku nak habeskan sampai 5th season so that aku leh study dgn aman.
cerita ni bikin aku ketagih laa. tak pnah tgk pun b4 this even ade ditygkan kat tv, but im not the tv girl.
takde ah dok dpn tv ngadap cite2 tu smua.

Mcsteamy yg tgh tuh. hensem ohh~


ok bai :)

2 comments:

bloginformasi.com said...

Cerita GA awal-awal best lepas start season 2-3 jadi kurang best sebab asyik-asyik Meredith bergaduh dengan Derek kemudian berbaik semula kemudian bergaduh balik kemudian baik semula. Dalam hati kata mau tapi mulut kononnya cakap tak mahu.

Sebab tu agaknya Meredith tak dapat offer berlakon macam actor/actress lain dalam GA sebab produser filem pun bosan dengan wataknya.

Sekadar pandangan saya.

gelarezz said...

agak setuju..
watak meredith memang tak lari jauh..
kat situ jer..