Friday, January 22, 2010

Laksa Kuah Kicap

hahahahaha heeeeee sukanya bila dia ceria lalalalalala~
helllo guys. nak tahu tak?
i ade gosip terbaru tau. ehh bkn gosip, ini cerita lagi panas dari gosip artis tau.
pssstt..psttt mai laa dekat3 sket cek nk crita niee :)


cekk menang contest lagi :))))
hehehe senyum lebar selebar3nya lah.
adakah ini smua sbb bulan january?
bulan kelahiran daku? kikiki (maap lah byk gelak tokleh controlll lahhh~)
 kiranya hadiah2 yg dapat dr contest ni boleh dikatakan hadiah birthday i lah kan.
makaseh lah pada akak pelangi n para juri die sbb pilik Laksa Kuah Kicap ni haa.
terharu seyy :)


tak caya jugak?
nah g tgk sniri kat blog Akak Pelangi :)



3 comments:

Ieda the Rainbow Princess said...

Congratz Hazi..Dh dpt kn top-up tu..Its okay la Hazi tak nyusahkan pun..Dat nite mmg Sis nk kuar ngan hubby g mkn2 pas2 plan g beli hadiah tuk pmng contest skali tp tu lh bende nk jd kn..Ntah budak jahat mana lah yg g pecahkan cermin keta Sis tu..Oh!Hazi..Sis blm pos lg hadiah tu tau sbb xder transport..Nnt dah ade transport Sis mesti akn pos hadiah tu utk Hazi..Hrp bersabar ya..

Ieda the Rainbow Princess said...

Ehh..Hazi zodiac Capricorn jgk ke?
Bile b'day Hazi??

ChePah said...

akak pelangi : hadiah bila2 pun takpe lah kak. tak kesah pun smua tu :) bday saya 29jan..jumaat ni kak :)