Thursday, January 21, 2010

SNAP VIA MIRROR CONTEST

 
SYARAT-SYARATNYA:
1) Copy & paster banner contest kat atas tue kat sidebar blog uols... pastikan link yang tepat ke entry contest ni.
2) Jadi follower untuk blog DARI KACA MATA YANG BERBEZA & Q-FIRST BOUTIQE
3) Pastikan jugak add blog DARI KACA MATA YANG BERBEZA & Q-FIRST BOUTIQE kat blog list uolss.
4) Buat entry berkenaan "SNAP VIA MIRROR CONTEST" dalam blog uolss ngan tajuk entry tersebut.
5) Upload hanya 1 KEPING pixel kowunk samada sowunk atau ramai-ramai yang di 'snap' melalui cermin dengan gaya yang teramat kreatif lagi inovatif.
6) Wajib memberi cadangan secara ringkas lagi padat untuk kedua-dua blog CIK BLOG untuk lebih menarik di masa hadapan.
7) Sila tinggalkan komen di entry ini untuk memudahkan CIK BLOG buat semakan uolss yang joint contest ni k.
8) Hadiah semestinya sangat gempak yea fwens...

  • Tempat pertama; Barang bernilai RM50++
  • Tempat kedua: Barang bernilai RM40++
  • Tempat ketiga: Barang bernilai RM30++
CONTEST INI BERMULA DARI HARI INI, 8 JAN 2010 hingga 8 FEB 2010.
CEPAT....JOIN BAGI QHAMAI.
 .........................................................................................
  
pompuan, pantang nampak cermin besar, agak2 boleh nk masuk muka badan smua, pantas jer nk snap3. perempuan la katakan, dgn cermin tak dpt nk dipisahkan. hehe.
.....
berkaitan komen utk blog penganjur contest ni kan, i cadangkan lah guna tulisan n warna yang sama jer. means takyah lah dlm 1 post byk3 kaler digunakan. mmg nmpk meriah, tapi kadang2 bila dh terlalu meriah sgt, serabot jdnye kan. so better guna kaler yg ok. juz if nk guna kaler2 laen guna utk ayat yg kita nk highlight kan aje. cerita2 dlm blog smua ok. menarik :)
itu jer kot komen. sorry if tersinggung. huhu :) 

9 comments:

Fyzal said...

:)


Fyzals Territory

ChePah said...

:) hehe komen terpendek nih :)

Wan Nur Hanisah A.Halim said...

salam hazirah =)

10's ziarah blOg saya.

nway, gudluck 4 this cOntest!

it's nice 2 meet u here sis

bunga ;D said...

einaz memang pantang nampak cermin tak kira kecik ker besar.
hahaha ;)

ChePah said...

wan : nice to meet u too dear :)

ChePah said...

einaz : hehe smua pompuan camtuh kot kan :)

Ieda the Rainbow Princess said...

Gerenti mng nie!
Gd Luck to U,Hazi!

ChePah said...

akak pelangi :) makaseh hope so hehe

air yeezy said...

Beautiful and fashionable young people theme of the times! .I like sports

shoes! Casual Wear!