Tuesday, December 8, 2009

Tudung Giveaway Contest





Syarat2 Penyertaan ialah:

  • Mesti ada blog
  • Jadi Follower Teratak Comellotte dan add Teratak Comellotte dalam bloglist anda
  • Letak banner ini di sidebar blog anda dengan link ke entry ini
  • Buat entri mengenai contest ini
  • Upload satu gambar saat percutian indah anda. tak kira dalam Malaysia ke Luar Malaysia
  • Nyatakan tempat dan tahun anda pergi bercuti. gambar yg menarik,cantik diambil kira
  • Tinggalkan link entri anda di ruang komen dibawah
  • Tarikh tutup: 15/01/2010
Hadiah bakal diterima:

Pemenang Pertama - 1 helai Tudung Nur Barakah Corak bernilai RM60
Pemenang Kedua - 1 helai Tudung Nur Barakah Plain bernilai RM50
Pemenang Ketiga - 1 helai tudung Nur Barakah Full Lycra bernilai RM45

5 Hadiah Saguhati- 1 voucher RM10 serta hadiah misteri so apa tunggu lg,jom join sekarang.
......................................................................................................................




[gambar yang dipertaruhkan]


contest kali ni agak pelik, slalu suruh buat contest bertudung ke, baju aneh ke kan, tapi kali ni tuan contest nk tgk gambar percutian. ok gambar diatas di ambil di Langkawi. tempatnya adalah di Awana Porto Malai, sgt cantik utk bergambar, kalo nk tido hotel Awana mmg takde harapan la tunggu nnt2 ade duit byk baru mampu lah kot. gambar ni baru jer lagi, 24 November 2009 yg lepas. bercuti dgn BFF tercinta. kalo letak pic sorg2 jer mcm tak meriah tak colourful kan, so i letak pic with my sygs sbb percutian ni sgt happy dgn adanya kawan2 tersyg :)


ok end of story sedikit sbyk bout this photo. puan contest, ada okey kah :)



5 comments:

Zarpeno said...

gud luck!

rohanimohamednoor said...

pic santek oleh photographer rohani menggunakan camera xsenta

adLedash said...

nak masuk jugok! haha~

rien said...

ok pass...cantik gambar...good luck

ChePah said...

zarep : tenkayuuu...

roni : dan juga camera yg lens ada itam di sudut ujung belah kiri hua3..

arina : silakan.

rien : yes lega sudah pass! BFF saya juga masuk keke bg kami menang! hehehe :)