Monday, December 7, 2009

Sweet Princess



az-zahra @ dik ja, my lil cuzzy now she is 7years old.
ckp manyak tak henti3 tanya soklan itu ini sampai letih eden nk jawab weh.
dia ada fb, add me juz now, dh lama dia ada fb n wanted to add me up on her fren list tp aku soh dia cari aku sampai dpt. kak sdara yg kejam hehs :)

so td dia dpt trus dia chat ngan aku. so sweet lah ini budak tecik.
ada fb sbb nak maen game, fishville! haha.
budak2 makin hebat sekarang :)


'kak hazirah wangi, lawanya busuk'
hehe bkn lawanya, tp lawan nya la yang.


12 comments:

[z@ck] said...

adik ak nk bt akaun tp x lepas sbb drjah 6..macam mana budak kecik tu lepas? dia ngelat eyh..

Zarpeno said...

mmg kak hazirah busuk

hans said...

7 tahun ada FB?
hahahah
waktu umur dia 20
friends dia dah 5 juta orang
haha

izhar.izaidin said...

Btol ke u wangi?

ChePah said...

zack :

ngelat ah tgk la 1994..die guna tahun abg die punye, padahal baru drjh 1 tu haaa...

ChePah said...

zarep :

hoi pandai2 ang ja no aku wangi ah plus lawa kekeke. :) tu mksud sbnr dia nk ckp tu..

ChePah said...

hans :

umur 20 aku taktau la apa dia akan guna nnt. mantop ah bdk2 skrg nih. huhu. skype umi die pun die layan gk..hebat!

ChePah said...

izhar :

wangi lah kan kan :)

rohanimohamednoor said...

dasat ah..zi dlu msa 7 thn ang men pa aa?

ChePah said...

roni :

7 tahun aku men piano :)

rohanimohamednoor said...

piano kecik??

ChePah said...

roni :

piano besaq yamaha music. tp la ni aku buta seni piano dh hahaha...