Thursday, December 10, 2009

Pertandingan mengecilkan badan ala-ala model. ini bukan terbuka utk bloggers ok jgn salah paham.


|
|
|
|
V

apa yang terjadik? badan aku jd muka sharina, badan farah jadik muka rohani!


yes ni lah pertandingan yg aku ckp tu, sharina vs rohani vs ella, siapa akan kurus dan jadi mcm bdn model diatas yg mereka sgt idam2 kan itu. sian kan sampai kena crop paste muka utk nmpk slim. hak3.
camne dorg nk kurus? no jusmate okeh! tak adil itu. i sbg juri pertandingan ni melarang sama sekali. para peserta haruslah rajin bersenam, mkn berpada-pada okeh. hehe tak sabar nk tgu keputusan.
hadiah? yang kalah harus beli bra baru utk si pemenang memandangkan dh kurus kan :)
okeh i tanak komen byk2 pasal pertandingan ni. apa2 pun kena wait n see. tempoh diberi utk mereka kurus adalah sehingga cuti sem bln6 tahun depan. lama lg tu kan tp tu lah dugaan yg terpaksa mereka tempuhi.


baca selebihnya disini - Rohanisme

13 comments:

Capo Grande said...

lawan gak ke??

who will be the biggest loser??

anyway, kat opis pun ada lawan gak...ramai guna herbalife...tapi at least dpt gak shred extra 9kg...huhu...

berkat naik tangga 5tgkt ari...

Aku yang genap 78

ChePah said...

heh i tak lawan sbb i tak layak lah. jd juri saja :)

si LauT Mati said...

ya ampunnnn...........

ChePah said...

si laut : mngapakahhh????

si LauT Mati said...

siapakah yang edit mengedit gambar tuh?????

Blaja rerajin edit gambar??????

ChePah said...

si laut : cun kancun kan kan? hak3 :)

rohanimohamednoor said...

i tgh bz edit badan i..
xsempat nk blajaq edit picca..
hehehehe

ChePah said...

dh cukup cantek dh pun memandangkan itu bdn i kan..haha

rohanimohamednoor said...

opkos la honey..i arap u fair ok..jgn berat sblh..

hans said...

pertandingan membesarkan badan ada x?
hahaha

ChePah said...

hans : ape dh jd ngan pic ko ni??? haha srk vs sape tu aku tak knai hua3..ko nk besarkan bdn? aku pun nk besarkan bdn tp dr dulu sampai la tak menjadi2 pun lg..huhu

saadah saadun said...

kalo aku join jugak ko kasi tak?
aku nk bdn macam ko..
='(

ChePah said...

saadah : ko g crop muka ko then letak kat bdn aku hua3..mcm mmbr aku ni ha..ko nk join? berat ko bape skrg? tgk layak ke tak..