Saturday, December 12, 2009

Ahh letihh tatkala melayan sang kenit yang mulutnya seperti bertih jagung becok tiap masa.


org cakap aku mulut pot pet pot pet, kawan lah cakap, kalo org yg aku baru kenal payah kot aku nk bebel3 pjg2. bebel ckp3 tak benti ngan kawan tadak hal lah kan sbb diorg smua pun mulut takleh menahan hingaq nk mampos kot. mulut bangau bising ka? haha aku diklasifikasikan sbg BANGAU. motip?? sbb aku renjong, tahu apa itu renjong? lihat saja pada bangau bagaimana keadaan kaki bangau, panjang kan? :) begitu jua aku.
 
 muncung khas dr dua beradik. mamat ini suka cilok wa punya perfume lah. siap nk soh aku jualkan kat die. gile hape lah teruna pakai perfume gadis. ces.

haaa ni laa dua org si mulut becok masyaallahhh.. tak mampu nk kawal lah. fatimah n az-zahra, sorg prangainye gini, sorg prangainye gitu waduh2. slalu dinner ber-lima saja, ni tambah dua org budak kecik mulut kecoh mmg gamat lah suasana n smlm before tido aku kena telan panadol 2 bijik, pening beb peninggg!! tsk :|

 
 fatimah : wahh ami badri sronok lah tu dpt tangkap gambar dgn girlfriend die. ecehh senyum lebar tuh :)
umi & waled : :D
tak padan kecik tapi kuat nyakat lahh adei spupu aku sorg nih. senyum lebar umi waled.hehe

  
 hazirah | az-zahra | naqibah
odw balek rumah, boleh plak maen lupa lirik, masa tu radio tgh maenkan lagu search kot yg 'bulan madu di awan biru tiada yang menganggu' okey i lupa tajok keyh hehe. melalak dlm keta, sape salah sambung kena gletek. tu pasal la smlm kena telan panadol. hehehe gelak kuat sgt sampai mengong pala wa! :|





5 comments:

Sharinginfoz said...

singgah jap.. bosan2 datang le sini

hans said...

tau
renjong tu tinggi macam bangau
dkt kedah selalu guna words tu

ChePah said...

Sharinginfoz : yer baekk :)

hans : weh ko kedah dok mana?

LORD ZARA 札拉 said...

err~
ku pakai perfume lelaki sayang~
hehehe~

ChePah said...

zara : haha terbaek lah tu :)