Thursday, December 31, 2009

New Year Giveaway


i join contest lagik. haha n this is not my contest ok, tuan contest adalah http://lavender4all.blogspot.com/ yer. previous entry bout Candid Photo Contest tu ade org tersalah igtkan aku yg buat contest tu. harap dibetulkan lah awk punye entry contest tu yer kang tak pasal2 aku pulak yg dipersalahkan :)
................................................................................................................................

 
Syarat-syarat ;

1 : Tulis entry tajuk '' New Year Giveaway ''.*done*
2. Dalam entry kene ada gambar (banner) "New Year Giveaway". Pastikan banner ada di sidebar anda. Link ke2nye ke http://lavender4all.blogspot.com/. *done*
3 : Jadi follower & add link blog ini dalam blog list anda.*done*
4 : Setelah siap entry anda, sila tinggalkan URL-link-giveaway-anda di ruang comment entry ini sebagai tanda anda menyertai contest ini.*done* 

5. Entry perlulah sticky mood sehingga 31 December 2009
6. Tarikh tutup : 31 December 2009.
7. Hadiah merupakan sebuah "Wine Bottle Umbrella".
8. Pemenang dipilih secara rawak. Tidak layak bagi yang tidak memenuhi syarat.

 ............................................................................................................................. 
simple jer kan? ade masa lg ni. jom join ramai2 meriahkan contest ni. hadiah comel2 belaka lah weh! :)


aduh jatuh hati jatuh cinta jatuh kusi menatap payung2 yg sgt HOT nih. wahh nak payung2 ni plizz!
ohh bg sape2 yg tak join contest ni, kalo ade yg berminat nk beli Wine Bottle Umbrella nie kan, bolehlah g kat blog http://lavender4all.blogspot.com
harga yg sgt berpatutan utk barang yg sgt berguna+santek tuh! :)

3 comments:

Zue said...

Salam tuan rumah..
zue dtg lawat en3...
en3 blom jd sticky mode..
try edit tarikh kpd 31 dec...
selamat mencuba...(^_^)

Zue said...

salam tuan rumah...
ok...smua dh completed dh...
gud luck yer..(^_^)

cik EPAL said...

comel payung :)