Tuesday, December 29, 2009

Candid Photo Contest



"Contest ni aku anjurkan until 31hb december 2009 dan pengumuman keputusan akan aku buat pada 1 Januari 2010.. berminat?? So kalau berminat, berikut merupakan syarat2nya..mudah je.."


Syarat2nya adalah~

1. Korang mestilah jadi follower blog aku yg x seberapa ni..

2. Namakan entry korang sbg CANDID PHOTO CONTEST

3. Copy gambar di atas tu dan paste kat entry korang..jgn lupa utk link gambar tu ke entry ini ye. Muat naik (upload) SATU gambar candid korang yg menarik (Contohnye spt gambar di bawah).gambar mestilah original dan bukan gambar org lain..
4. Lps upload, jgn lupa leave your comment with the link...nanti aku dan para juri akan dtg melawat..
Ok tu je syaratnye..so apa tunggu lagi??? Jom sertai...hadiah lumayan menanti pemenang2 (maksudnya akan ada byk pemenang la)!!!!!!!! 
............................................................................................................................

 
tenenenggg~
konon pah kau ayu lah yer nk bergambar sambil buat flying kiss kat si angsa tuh? haa skali kau si angsa tu jengah kpala die, terus hilang sgala keayuan kecomelan. agaga. tersentap sgala urat2 di bdn. kaitan? jadilah candid photo tersebut :)

9 comments:

Aidi-Safuan said...

mak aih...pic last tuh sungguh horror. ini sirius! :p

Marya Hana . said...

i pon join diz contest :)

nice pic u got!

ChePah said...

aidi : haha takot sey! kang hilang sblh tgn plak.

marya : yezza memeriahkan contest :)

::Nur Fazlyna Marlyssa:: said...

hai..i dah join..meh nengok2..
http://nurfazlynamarlyssa.blogspot.com/2009/12/candid-photo-contest.html

[z@ck] said...

ahahaha..teruih spoil muka ang

ChePah said...

::Nur Fazlyna Marlyssa:: heh :)

zack : gelak kat aku noh..seriyau lah wehh! takot kena ngapp! haha

ChePah said...

::Nur Fazlyna Marlyssa:: heh :)

zack : gelak kat aku noh..seriyau lah wehh! takot kena ngapp! haha

::Nur Fazlyna Marlyssa:: said...

lorr...salah tuan upenye contest nie..kena edit balik lah

Rara said...

wahh,mcm beshh.. :)