Wednesday, December 2, 2009

Kempunan Big Apple

dah kalo kempunan tu mmg mesti wajib dapatkan!
kesahnya semalam, adik i si haziq tu after balek dr praktikal die tu, datang la menempek ngan i dlm bilik i nih.
sambil cerita3 pengalaman 1st day die dekat tempat praktikal die tu.
tibe3 die ajak2 i ikut die g tesco nk beli big apple.
kan pnah ckp dalam entry sblm ni, sgt malas nk bersiap. nak pakai tudung smua.
tapi die still pujuk3 n at last i cayaq! cis.



dah cakap, tgk la comot gilaa kot. ikotkan nk pakai track bottom saje, tp umi ckp soh pakai snonoh sket. hadei habeh snonoh la pakai jugak sua tau!



waled beli keta ni utk akak la cejid, tapi awat cejid yg pakai? ceitttt!! sgt benci lahh!


ini entry hanya nk tayang muka chepah hazirah sgtlah busukkk! :|

6 comments:

Sharinginfoz said...

memang sodap big apple.... bosan2 singgah le

ChePah said...

hoho mmg terbaek :)

ahmad said...

aku nak makan alien big apple...yum-yum

ChePah said...

tp mlm aku g bli alien sudah habeshh!
kempunan plak bile ko sbut alien hoho

Fatt Chin Choy said...

aku betul2 suka tgk ko pakai kaca mata

huhuhu

ChePah said...

fatt : komen ko smua berasakan kaca mata aku..haha...makaseh atas pujian tu suka3 :) haha