Wednesday, December 2, 2009

Contest Melaram Dengan Handbag

yerr peeps, i join contest lagik hehe. demam contest sudah menyelubungi diri ini. obat bosan dikala cuti sem. tadak keja so apa kata carik kerja kan? ok mari lihat apa syarat2 contest kali ini.


Terma-terma & Syarat-syarat
1. Add blog Fiza di bloglist dan jadilah Follower
2. upload banner Contest Melaram Dengan Handbag di sidebar dengan link ke entri 
http://mrsfiza212.blogspot.com/2009/11/contest-melaram-dengan-handbag.html



3. Buat entry khas untuk contest ini
4. upload satu gmbr paling bergaya dengan handbag anda * Handbag tak semestinya berjenama tau,w/p beli kt pasar malam, janji bergaya..hehe
5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke Fiza
6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang Fiza nk view entry korang.
7. 3 Pemenang akn dipilih berdasarkn gaya yg menarik
8. Hadiah??? Tengah fikir..Tunggu ye :)

...............................................................................................................
"upload satu gmbr paling bergaya dengan handbag anda"
hihh ni adalah satu gambar, gambar2 yg telah dicantum2kan jadi 1, boleh tak cik puan Fiza?
yang penting handbag i tetap yang sama okeh! :)

handbag kaler3 bolat3 nih agak besar lah jugak.
so kemana jer i akan bawak beg ni sbb senang nk isi mcm3 barang.
biasalah gadis, purse pun dh sebesar gabak bknnye berisi duit tapi penuhh dgn resit2 card2 tak berguna.hehh.
beg ni tak mahal pun, beg cabokk sajork i tadak duit lah nk beli mahal2.
murah2 pun boleh jer usung sana sini.
g kelas pun bawak beg ni jugak. multipurpose beb!
plus bag ini sgtlah ceria n of coz dgn smua baju boleh ngam!
Colourful makes My Life cheerful :)


2 comments:

Fatt Chin Choy said...

aku suka pic berkaca mata
adededede

ChePah said...

fatt : mst gadis2 ko berkaca mata juga kan :)