Monday, December 14, 2009

Celcom Blue Berbaloi-baloi


i dah sampai skudai, UTM start awal. yer awal dr smua IPTA yg laen. tak paham kenapa n mengapa. nak tanak mmg terpaksa la jugak balek kan. sampai skudai jam 830 pagi td, ade class patotnye jam 8, tp ponteng sajolah. jadual sem ni not bad lah, ade byk free tym, so boleh tido hak3.
*pang panggg* tido sgt la kau padan muka result las sem jatuh merudum hua3 :(
......................................................................................................................
hari sabtu lepas ade knuri kazen umi, mak sedara i lah kiranya kan. smua blue gitu, i jer yg green. sbb? tadak baju biru!! ganjil kejap tp takpolah.. makanya pasnih i nk g beli kaen ela warna biru! tp bila tgk biru jer mst cam tak berkenan di hati. pikiran tak berapa nk blue sgt lah katakan.
antara gambar2 yg sempat i snap. Al-Junid dipertemukan dgn Al-Idid.
i paling suka masa pihak lelaki datang, yg bawak hantaran smua teruna2 hensem (syed la katakan) *mampos la org tu jeles lah pasni* dgn berpakaian jubah putih + sunglases, perghh terbaek wa ckp lu! :) macho habes. ok dh puji lebih2 paa kembang pulak mamat2 tu nnt.
.........................................................................................................................
tgk org kawen rasa cam dh tak sabar jer nk kawen. ohh i tahu i gatei ckp gini haha. tapi sah2 la belum lg kan, tp planning smua sudah ada. okey again i gatei dushh! cya next entry daaa :)

13 comments:

sue said...

hehe berbaloi2

Hang TuARC said...

hoh sape calon nak kawin tu?buatla entri pasal die. pastu tunjuk kat mak hahaha

ChePah said...

sue : :)

hang tuarc : hehe dh jumpa mak so tak perlu kot buat entry :)

wawan said...

mana gamaq abg² syedsss yg hensem tu???

ChePah said...

wawan : tak sempat tgkap sbb teruja sgt wahaha.. cam peliks ah tiba2 snap muka depa..org len pulun snap muka pngantin ja pun..hehe

hans said...

berbaloi2
hahaha

Dosz said...

leh jadi promoter celcom dah ni :p

ChePah said...

hans : sungguh berbaloi lah :)

dosz : haha padahal aku slalu gadoh ngan promoter2..kuat memaksa. menyampah! :)

kenwooi said...

so blueee! =D

kenwooi.com

[z@ck] said...

ang kna kawin ngn syed gak la lagu tu..
ehehhe..
marah bf ang klu bc komen ak ni

Zarpeno said...

jadah apakah celcom blue.chis....haha

smpai jugk naik bas gagap.hehe

ChePah said...

kenwooi : only me in greeeeennnnn...

zack : takpa kawen nnt even bkn ngan syed pun akan buat majlis gaya arab..oh dh terbayang2 tema wahaha *gatei lg skali dushh*

zarep : weh ang tak kena ka knuri ni kat tmn bayu lah..hehe..hohh gagap sgt lambat! bek sri maju syok lg..

Anna said...

Hi, salam berkenalan. Welcome u to visit http://anagallery-suhanaoct.blogspot.com..Nice to meet u :)