Monday, October 26, 2009

Cinta Terlarang Aku & Dia.Ceit.Sedih Hokehhh......

abeh la aku camni.
terjebak dlm kancah CINTA TERLARANG nih.
somebody help me uhukk.

igt lagi pelakon2 gambar atas ni?
meteor garden ingat?
yg tak ingat tu mst tak bape layan cita2 mata sepet ni la kot.but for me aku byk la layan cite2 para pelakon mata sepet memandangkan mata aku juga sepet ohh heeh.
san chai,hua zhe lei ntah btoi ka aku eja lantak.
tp aku jatuh cinta sama itu hua zhe lei tu yg ujung kanan ituu.tp itu dulu laa..skrg?

hehh baru start tgk smlm yaa aku tahu aku terlambat sbb aku layan cite laen dulu sbb aku nengok folder ni byk sgt episod so tinggalkan dulu tp smlm dh bosan2 tak dpt nk on9 makanya trus laju aku click2 tgk.pehh skali tgk dh jatuh cinta sama Gu Jun Pyo ka apa ntah yg tgh2 tu wohh ok dia lyn GF die bagai nk rak super duper romantik even dlm ego2 die tu.baru tgk sampai episod 5 kena tgk sat2 masa break study bila dh bosan study n bila mata dh segar sambung balek study hahaha tym2 gini baru nk terjebak giloo aku ni..

cita ni sjibik sama mcm cita meteor garden tu.tp tak brapa nk hardcore mcm meteor garden tu torture si san chai tu la..BOF ni lembut2 sket ja..

..........................................................................................


aritu kat umah sempat jugak la tgk cerita SUMPAH BUNIAN.nora danish sgt la comei tp tak seswai bergandingan dgn si ryzal tu la.aku plg suka si AZEERA tu gedik3 seyh.dh la nama lebih kurang aku tsk aku terasa jap tp aku takde ah nk gedik3 camtu okeh but honestly kalo la ada org segedik AZEERA tu dok dpn mata aku n dok terSOTONG3 mmg patut aku lempang laju2 ah nyampah hokeh! ahaha.

ok bye nak sambung bercinta ngan Jun Pyo.


7 comments:

Fatt Chin Choy said...

aku layan gak citer korea
tp semenjak main blog ni sepenuh tenaga ku tumpu kat sini... kekeke

mata ko sepet? wow!

kawie2020 said...

wowowowowooooo... mata sepet... tu la layan movie mata sepet sgt... nasib baik mata aku kuyu jer.. blom sepet lagi..hehehhehe...

ChePah said...

ah fatt : aku layan pun sbb tak dpt nk connect si berukban ni haa lembab nk mampos so baek laa lyn muvie.tenang jap pikiran.

ye sepet.tp maki besar dh makin bulat.sbb slalu jegil agaknye 8)

ChePah said...

kawie : hehe kalo nk mata bolat kena layan hindustan tamil laa nmpk pusat segala pinggang ramping mmg boolatt ah mata memandang..ehehe..kuyu ni tak cukup tido la tu hehe

Iz said...

sumpah bunian best.

adam dah kena sambar petir

ChePah said...

adam kena sambar petir?
pastu ape jd kat hawa?
hehh...dok kolej tak tgk la tv ni smua.

smiley miley -____- said...

einaz da tengok citer ni.
best!!..
=D