Saturday, October 24, 2009

Best Outfit Contest

dh lama aku nk buat entry contest ni tp tak terbuat2 gak.slalu masuk blog Hanida Lavida ni baca entry2 baru die.pastu nk buat tp pk2 takde gambar yg rasa best tip top habes utk join contest ni ye la kan tgk org laen post gambar sakan2 okeh!

okeh contest ni perlukan kita postkan gambar kita yg kita rasa that is the best outfit bg kita la kan.pastu of kos la kena link-kan blog si tuan buat contest ni miss Hanida Lavida tomey lotey tu (i puji ikhlas okeh).hadiah yg ditawarkan adalah dr koleksi peribadi beliau.si gadis ni mst kuat shopping kan manyak btol baju die.hehe.

bak kata Hanida Lavida
"Macam mana nak dapat hadiah ini, anda haruslah memberikan sekeping gambar dengan pose dan outfit yang menarik. Terbuka kepada SEMUA sama ada yang memakai hijjab atau tidak, semua boleh menyertai. ^_^"

setel tu anda haruslah EMAIL kan link anda di hanidalavida@yahoo.com

amacam sng kan? tarikh tutp contest ni bbrapa ari je lg which is on 26th oct 2009.

this ARE my best outfit
*sorry cik contest i post manyak gambar nnt u pilih la yer yg mana u rasa berkenan di hati u :)*




hiks readers mano yg okeh? :)

9 comments:

[z@ck] said...

yg 2nd..spec besaq tu..
tp awat nmpk tag harga tu..
isk3

SNAS said...

$$ pilih yg 2nd pic tue..]

ChePah said...

zack : nk tunjuk yg spek tu mahai tak mampu nk beli hahaha...tag tu pun dh mahai tau..hehe

ss : ehee.. :)

Hanida Lavida said...

ehee thanks fer joining ;)
i pilih mane yg readers vote utk u oke.

ChePah said...

hee thnx nida..

ween said...

I suka the 3rd pic :)
gud luck!

izhar.izaidin said...

saye pilih yg no 3!

adLedash said...

aku nak masuk!! tp...telambat sehari..okek ka?? hhaha!

Zarpeno said...

nambot 3.kalau ada 4 saya undi nambot 4.haha