Thursday, October 22, 2009

Mari Berkaya-Raya

catcheye ape kemenda?
tgk mcm mnarek tp tak tahu mendalah ape plak kan.
td blogwalking pastu ternmpk link tomey2 lalu aku pun klik2 masuk ini website CATCHEYE.
ape menda ni?

kalo nk tahu kena laa dftar.
aku dftar jer trus masuk singit hokeh.
SERINGGIT!
sapo nk bg free? raya jer org bg free hari laen harapan...

so jom sign up reramai bikin duit ayoh.



4 comments:

HEMY said...

citer le pe mendanya..jimat masa kami..ekekeke..

salam ziarah blog

ChePah said...

rasnya kat gambau tu pun dh ada apa yg ptt anda tau cthnya YOU PLAY WE PAY,REWARD EVERYONE FOR VIEWING ADS..melalui gambar dh dpt menerangkan mcm2 dh takyah la ssh2 aku nk tulis pjg2 kan..dh mnjimatkan masa smua org :)

izwan7 said...

hi cikpah.sori to interupt.
nuffnangers kalau letak ads company yang dari southeast asia akan hilang status glitterati which is sgtla besar faedah die..

kalau u nak letak google ads ke takpela sbb company tu dh sah2 based in US kan..

tu je la nak bgtau..nak tau kelebihan glitterati masuk blog aku.ade entri pasal catcheye jugak.

ChePah said...

yeke weh? siyesly aku baru tahu hehe..makaseh makaseh nnt aku jenguk blog ko lah..thnx2!