Wednesday, July 29, 2009

#129 Sewel-lan Siuman

salam smua! ape kabar?
hope sehat2 lah sbb skrg ni wabak vavi tu ade je
kat smua tmpt ohh.
busuk punya vavii!
tp UTM gk bebas! tgk la smua U laen dh cuti.
UTM gk yg tetap beroperasi seperti sedia kala aiseyy.
mmg betol SANJUNGAN BANGSA lah! =)

ohh ya aku skrg bekerja sambil belajar.
sama la mcm tuan denden tuh.
die pun dh blaja ohh skrg.
degree jugak die.
takmau kalah ngan aku yg hebat nih ohh.

sem ni nampaknye aku harus bertarung lg dgn tuan denden adeh adeh.
die mahu 4flat ohhhh!
aku? cane nk bg 4flat? dekan pun tak lepas2 g nk ngorat ceitt!
warghh aku akan pastikan aku takkan kalah!
sbb aku tak pernah kalah ditgn beliau ohh.
tp die juz 9kedit oh.aku 16kedit?
ganoo ehhh? nmpk dh aku bakal kalah kan?
kejam kejam takpe demi blaja aku sanggup gadoh!
hazirah tak kesahhh~ gagaga.

berbalik pada hal kerja aku tuh.
kita ni kalo dh ade kerja mst la kena amanah jalankan tanggungjawab tu kan.
sama la cam aku.
tugasan yg dh lama aku buat ni tiba2 jd sangat lah mencabar sejak 2minggu nih.
siyes aku bolehh saket jiwa okayh!

mst dh tanye2 ape kerja kau dok buat kan?
nmpk cam aku rilek jer dok on9 update2 blog tiap ari.

ohh kerja aku adalah sbg ALARM TUAN DENDEN ohhhh!!!!!
dolu dolu pun sama gak.slalu gk jd alarm die pg2 buta nk g class.
tp skrg nih kerja aku dh tahap sgt lah gilooo gaban vavas mengkarong tanah.
mampos la aku hehe dok ngadu kt blog pulek..
tp sbnrnye aku buat tugas tu dgn sepenuh hati naluri nurani bagai bagai lah.

tp kan tp kan hmp. ;(

aku dh jd macam org sewel pg2 dok call call call mau dekat 30min.
buleh tahan dak camtuh?
ohh aku mmg sgt penyabar ohh.
SAYANG PUNYE PASAL okayhh!

die tido tak sedau diri argh.
apeni denden sayang.
sian la chepah mu nih ohhhh!
saket jiwa ohh.

nape laki kalau tido kan lsg lah tak sedau pape dh.
isk. kalo la ada pergadohan antara ultraman ngan raksasa pun belum tentu sedau!


takpun kan kalau lah hp tuh leh masukkan tgn pastu kua kat hp yg kita call tuh kan bagus?
dpt gk aku tampor2 adoi mak ganaih anak dara nih.
takdelah stakat tampo2 pp slow2,cubit2 ke bg bgn.
kan senang idup aku.
plz tlg sape2 cipta.
tgn virtual pun jd ah.
janji sng nk gerak org yg jauh bgn tido ohh.
hikhikhik sgt melampau.

hope sok pg sng la dia terjaga.aminnn~

p/s dh 3bln tak jumpe.bile nk jumpe nih? jejak kasih ohh

8 comments:

muhdzahari said...

memang utm sanjungan bangsa. err..uitm kan ke bangsa melayu? hakhak..

teringat zaman kegemilangan ultraman taro pulak. cybercop. power rangers turbo..err..apa lagi?

oggy and the cockroaches, mungkin..

ChePah said...

mohdzahari : haa betol betol betol..utm kuat lgpun..hehe

oggy sgt comey ohh tp tak berckp pun org leh suko nengok..pelik

[z@ck] said...

klu ak,,,x de maknanya nk gerak smpi 30 mins..
x koser i..
hahaha

ChePah said...

zack : syg punye pasal ahh aku teruskan jua..haha

myla othman said...

uniten pn xttp lagi. itu lagi sanjungan. booo. :P HAHA

Iz said...

pernah tak cuba kejut seorang lelaki dari pukul 5.30 pagi sampai kul 10 pagi?

tu lagi tido mati okey..

boleh sakit otak.

ChePah said...

iz : bkn stakat saket otak ohh sgala jiwa raga basket bakoi pun mcm nk pecah ohh..ohh gilaa camtu! hihii

izhar.izaidin said...

iz: aku masih mampu menyedarkan diri utk pegi keje..

chepah: anda jam loceng terhebat dlm idop saya..hahha