Tuesday, July 14, 2009

#115 Yang Itu?Ini Laa! Eh Taknak Yang Nii Yang Nii..

oh tolong.
aku dalam dilema oh.
mana satu harus aku rembat neh!


oh para rakanrakan tolong aku buat pilihan.
agakagak mana kaler yg seswai?
yg boleh matching ngan bajubaju smua?
yg santek tertarik menarek.
oh tolong.

kerjasama sgtlah diperlukan.
.tsk.

14 comments:

zyLa said...

sudah semestinya kaler brown tu.cnfirm suma masuk

ChePah said...

zyla : tu la kan..tetapkan hati dgn brown.huhu..tp ada org ckp skema..adeh apakah..

[z@ck] said...

kaler berry itu..
sungguhlah kiut miut..
=P

adLedash said...

kaler yg aku allergik sgt2 = pink (cotton candy) ngan berry tu...spisis2 itu aku x kenan aih..ahhah! (mcm la aku yg nak beli)

hitam atau putih tadak ka? silver tu mcm ok tp nmpak mcm menan lak hahaha! brown laa..gila hg..beli Crocs tuu...aku pun beli kat Danau kota ja...hahahah! jeles tol...

silver mcm stailo weyh..tp hg sesuai gak ngan sky blue ngan cotton candy tu...yg cotton candy tu, pakai ngan ape pun, kiut je...x kisah bju warna apa..bukan masalah padan kasut ngan baju...tp mmg dh normal warna cotton candy tu dipakai dgn ape2 baju. lgpun hg cerah sesuai la. 1st time aku tgk crocs ade brown. kool~



*huiyyooooow! aku punye komen paling panjang. kesimpulannye, komen yg aku bg mesti x membantu lansong kan? kan? kan?

saja nak nyemak komen hg. kalau aku, pilih putih..hahahahahhaha!(x menjawab soklan lansong)

s.y.a.r.q said...

che pa... cotton candy lah... sweet sgttt.. :D

Iz said...

silver!

tapi berry tu lawa :)

ChePah said...

zack : berry mmg cute menarek tertarek tp kan agak tak seswai kalo pakai baju ijau tp kasut warna berry..euuw larik tema ohh~

adledash : oi bli danau saket kaki ohh aku takleh pakai kasut slipar yg ntah apa2 nnt aku tempang *tipu*..bli mahai boleh pakai sampai 2 3 4 5 tahun maa..so sep bajet utk tahun2 berikutnya takyah nk bli2 kasut..aku pesyen pakai 1 kasut sampai ranap..la ni ipanema aku yg aku bli thn 2007 boleh dok pakai g nih..komen aku pun pjg gk hehehe

syarq : mmg! tp ada mmbr baek udah bli itu kaler nnt kang dia kata tiru pulak hehe..roni aku nk cotton candy gak leh ka??

iz : silver okeh gak..masalahnya smua ok oh! adeh gue penin gini..hehehe

iedaLUVsham said...

che pah, kaler coklat 2 masuk sume baju tp cukeeee cggttt tgk berry 2, heheheheh!!!! silver 2 mcm kasut mainan plak, kihkihkih!!! cotton 2 mmg cute tp takut kotor la plak...hehheheh!!! beli sume lah , bagi akak 1, huhuhu!!! ;p

olen said...

kaler pink sweett...
ala... boleh je pakai ngn semua baju per??
skrng dah x heran dah...
x yah nk padan kan baju kaler apa... kasut kaler aper...
dunia dah maju...
heheheh...

kalo kiter ok je...
cuba kiter kena berani n yakin je..

tapi kalo takut n nak suaikan ngn semua kaler baju...
ambik cokelat :D

(apa yng ku merepek)

ChePah said...

ieda : akak ah bli..bg sy 1..sy kan pelajar eheheh..

olen : tu la tp sy tak brapa nk brani la pakai kaler terang2.haha.cam kureng sket..

nk brown ah! go brown go!

rohanimohamednoor said...

aku order cotton candy tp aku pon ska sky blue..sweet gtu ah..tp berry pon ok..asal crocs baju kale apa pon msk..cewah..zi..sebenaqnya aku minat prima n santa cruz la..wuhuhu

ChePah said...

prima yg katop smua kan?
santa cruz camna?dlm blog tu tadak ka jenis tuh?

pah syerah said...

blog manakahhh??

sky blue ar zizi! isk sat, brown pon ok gak..

ChePah said...

crocs closet..ada kt list link..
aku bli brown!!!