Monday, July 13, 2009

#114 Kenapa Saya Sayang Rumah Saya?

saya sayang rumah saya sbb rumah saya sgt santek dan selesa.
oih oih apakah rumahrumah ni tak malu dowh cita rumah snirik wek!~

rumah aku maksudkan sebenar sebetul setepattepat-nya adalah fakulti aku lah.
hikhikhik. =)
sila baca betolbetol
.
.
i love FKBSK
*fakulti bio-perubatan & sains kesihatan*

"eh..bkn dulu ko bdk elektrik telekom ke?asal amek bioperubatan pulak dgree nih?"
"ish jauhnye menyimpang dr telekom ke bioperubatan"
"weh awat tak stay jaa amek telekom?"
"bioperubatan ni elektrik gk ke medical punye study?"
"mst susah kan kos ko ni?"
"nnt ko kua kerja sbg ape haa?"

ade lg readers nk tanye?
silakan im free 2 answer all ur question =)

see byk kan soalan aku kena jwb?nape takleh eh tukar?
mmg kalo diploma kos A,dgree pun kena kos A gk ke?
takleh tuka ke kos C ke?
aku tuka no hal jer beb.
subjek smua electrical jgk la beb.
mmg kos aku dh ada fac baru.
b4 dis stay under fakulti elektrik.
n my cos is the one and only cos in UTM yg meng-gabung-kan subjek2 antaranya-
-bio-medical-electrical-mechanical-physics-chemistry-

yaa aku ngaku aku rasa hina.keji.bagaibagai rasa laa masa awal2 masuk skudai nih.
tak dpt FKE.tercampak ke FKBSK.bgnn fac sgt kecik.mnumpang FKE.
rakan2 mempermainkan memperbodohkan cakap fac aku pyh nk sbut.
aku tak kesah.janji aku dpt blaja.
kan? hehe.aku boleh survive even aku bkn lg FKE student.
but now im a FKBSK student n im really proud of it!
hebat kan kos aku?

tak siasia aku pilih kos BIOMEDICAL ENGINEERING nih.


same to my cosmate yg sama2 ngan aku since diploma dulu.
sahrul amri b sahdan.
..lihatlihatlihat..
bangga kan muka dia?sgt sgt bangga hahaha =)
yaa skrg dia bangga.b4 dis dia penah down.
nk tuka cos telekom smula.
aku?aku tanak sbb aku tau cos aku nih peluang kerja sgt besar.sgt hebat.sgt professional.

hope aku dpt grad dgn jayanya sbg student FKBSK.
*wahh gilaa aku promote fac aku nih! lec2 FKBSK silalah baca n bg markah lebey pd saya hahahah*

.aku heart flipflops.
.aku heart ipanema.

p/s : hati berkenan pada malindi crocs tp konflik dlmn dlm memilih warna yg seswai. hmp.

7 comments:

izhar.izaidin said...

i heart u

ChePah said...

izhar : oh tenkiu tenkiuu!!! =D

[z@ck] said...

weyh..mende yg ko ckap ni..
fenin pala term2 medic nih
jiwaku bkn di bdang perubatan..
hahaha

ChePah said...

zack : ada ka aku ckp term medic weh?pulun aku cari tadak pun? hahaha

[z@ck] said...

hahaha...terlalu byk akronim daa..FKe..FKBSK..

ChePah said...

zack syg : FKE stands for fakulti kejuruteraan elektrik..FKBSK pulak stands for fakulti kejuruteraan bioperubatan & sains kesihatan..hehe..

ok tak penerangan aku nih?

DeKaN said...

ooo ni mesti fakulti baru. x pernah dengar pong sebelum ni. tau ade fke ngan fakulti sains je. Tapi kos tu macam seb/sew je kalo sebut pasal elektrik. Bagus kos ni.