Wednesday, July 8, 2009

#109 Kereta Idaman Setiap Insan

kenapa aku rasa macam lama tak update??
padahal baru smlm kan ke kemarin?
sudah hilang sebentar fikiran aku.
gilaa aku dh gilaa.
aku jatuh gilaa ngan blogging.
jatuh gilaa adakah oh oh jgn la gilaa betoi.
satg abeh tadak org nk kawan ngan aku kan ish takmo ah gitu kan.
itu adalah menda tak baek elakelakkan la kan.

aku dh pos sgala borang jpa.siyes aku cuak!
aku tak pandai.aku nengok kat pos off td mak aii ramei gilaa student apply jpa.
ugh. terdetik aku ni layak ka?
pointer pun mcm tak lepaih jaa.
ish. aku apply pun sbb sian umi waled aku dok nk sara aku n adik2 aku lg.
utm ni dh la pulun duit banyak2! sian oh sian!
nk ternak elite aku lg ugh! dugaan.
dh takmau ngadu domba crita sedih tak syiok nk baca kan kan?
aku tau ramei anggukangguk.
oh ada gk gelenggeleng?? makasih whoh pasan no 1 2 3~ hihi

ok aku ada 1 soalan.SATU je tak byk kan?
kalo korg nk keta kan,apa kriteria kereta yg korang nak tu?

hmp. apa yaa?
  • yg kuat keras bagai pinang yg tak buleh di-belah dua?
  • yg lemah gemalai ibarat biskut kering yg di-celupcelup dlm milo?
  • yg cantek comel molek seumpama bulan di-pagari bintang?

oh oke haha aku gelak jap hahahaha.
apa aku mepek? tp siyes ni.
aku nk tau apa specs keta impian korg.
ayuh share-share hokeh =)

p/s rohani aku dh p library(PSZ) pinjam novel faveret ang tuh.ngah baca td nantok gilaa

chop! prasan dak entry aku ni byk perkataan GILAA???? hmp.

12 comments:

izhar.izaidin said...

saye nak beli keta yg awk nk naik..hihi :)

ChePah said...

means nk hadiahkan?
yeahu cepat2 bg kaih hihi

rohanimohamednoor said...

7seats

ChePah said...

nini : mak aii besaq tu!

[z@ck] said...

aku suka kereta yg comel..
myvi pn jd la..
bt pa besaq2..hihihi

pah syerah said...

mpv

s.y.a.r.q said...

ermmm... nak kete sport.. hiks..melampau tak? :p

duitnyer ilek... hahahahah

iedaLUVsham said...

pah..sebut pasal kete idaman ni nak tegelak aku coz ada kawan aku 2 kete idaman dia proton wira...ngee..aku sengih je pas dia ckp centu, ngehngehngeh!!!

ChePah said...

zack : comey2 pun kalo condition keta tu tak ok tak syok jgk kan..

syerah : nk anak ramei kaa? baguih laa mpv pun..hahaha

syarq : keta sport? cun jgk tu tp kan keta sport ni bwk dlm town yg jammed2 ni tak syok ah..tadak feel nk laju2 hihi..

ieda : eh oke pe keta wira haha memartabatkan keta buatan mesia..tp slalu kalo keta idaman ni mst yg canggih2 yg mahai2 yg ssh sgt kita nk dpt kan..hahaha takbek ohh gelak sama dia!

RobinHood said...

GudlUck No!
Mintak JPA?Mintak Apa?
hUhUHuHU

350z Nissan Fair Lady Bleh???

ChePah said...

robinhood :

scholarship jpa =) taktau la boleh dpt ke tak ni..ramei sgt tgk yg apply..takut jpa tak cukup duit nk sara smua huhu..

heks ok nnt sila p kedai keta n mintak sama itu bos haa..ebut saja nama chepah sure dpt hahahahha

rohanimohamednoor said...

aku cuma nk tukaq tayar adek otos asap