Tuesday, July 7, 2009

#108 Kadangkadang Kering Selalunya Lembablembab


apekebendo kome mepek2 nih?
hihi ok ckup 1 baris aku cakap bkn loghat kedah.
kekok ohh!
kata sorg blogger once a kedahan owez a kedahan =)
so aku takkan lupakan jasa negeri jelapang padi tu!
sapa lupa jgn makan nasik! arahan!

sebut nasik tingat ayam penyek.
penyek kaa penyet weh?
tp kan skudei ujan.tak mcm aloq staq asek fanas jer.
syok tido wa cakap lu!
balek klas aku soru nasi on9 klikklik sat den aku pun titon yeh!

kol4 bgn tingat tak zuhur g cepat2 ah gedik2 nk smayang haih anak dara sekoq nih.
nantok sey p klaih tak dpt DADAH!
ugh. td pak abu pulak yg ngajaq.
ada bad history ngan lec ni hoho.
beliau penah ajaq aku subj ELECTROMAGNETIC THEORY las sem.
aku study mendalah subj tu sampai nangeh2 nk stop blajaq oh.
gilaa ka tak gilaa? sila kata gilaa oh~ tsk.

aku rasa maybe akan akan jrg update belog aku ni kot.
sminggu skali maybe la ikut tahap kerajinan aku n tahap kelajuan bodband aku nih.
ok then see ya next entry =]

13 comments:

pah syerah said...

aloq staq baru lepaih ujan ni ok! dadah? apakahhh? nescafe kahhh??

ChePah said...

as kalo ujan pun paihtu panaih balek.kompem!

dadah la.aku kan amek dadah giloo~

yalah nescafe lah hadoyai..nk kuaq ujan nih ceit!

[z@ck] said...

hehe..
yeah..always kedahan..
=)
awat ad bad history ngn lec 2?
dia bt pa kt ampa?

ChePah said...

aku nk kat lec tu tp dia takmau so aku malu la..

adakah anda percaya???? hahahahaha

tadak weh dia ajaq tak phm satu pa pun tu yg aku takut ni adeh..tp yg syoknya dia lsg tak kedekut markah..oh i syg u pak abu~

=))))

rohanimohamednoor said...

aku xreda ang p pkena ayam penyek..nk jugakkkk..

adLedash said...

aku x caya la hang nak apdet sminggu skali...hahahhaha!!!

pah syerah said...

sesungguhnya lani ujan lagi weh!

ChePah said...

nini : mai weh jom p pkena ayam penyek!

arina : tak caya dah! hahahah..yala aku syg blog ni takkan nk biaq tak mkn sampai sminggu kan~

rohanimohamednoor said...

t la..loan pn xmsk g..hehe..
awai2 sem kampoi siap2..dah strt dah cls?

s.y.a.r.q said...

che pa..bukan ayam penyek arr...penyet.. :p

ChePah said...

nini : yala2 aku tgu hang la..tp kalo tak sanggup aku p pederaih dulu ah..

syarq : oh penyet ek? ape beza penyek n penyet aa??

iedaLUVsham said...

ape ayam penyet@penyek 2 che pah weh? hehehe!! ayam kene penyek pe...huhuh!!! ;p

ChePah said...

kak ieda : ha ayam tu kena penyet2 ngan bongkah kayu,ayam tu digoreng n mkn bersama2 ns,sambal belacan,ulam2an..mknn org jawa nih..kat skudai byk ade..kt kl ade gk kalo tak slh..tp mst tak sesedap ayam penyet kat skudei nih huhu