Friday, July 3, 2009

#103 Sila Pangkah Pizza Hut Tesco Mergong!

oit pangkah bukan sebarang pangkah.ini bukan pangkah pilihanraya.
ini pangkah sbb servis pelvis tak syok!
sgt sgt sgt caca merba serabot ngok da super duper bodoh punya waitress!
hamek ko! hmpzxghgrr! grr!
sila lah ko si gemok di pizza hut baca blog aku ni sbb ni entry adalah entry -
KHAS UTK PELAYAN GEMOK GEDEMPOL DI PIZZA HUT
TESCO MERGONG ALOR SETAR KEDAH.

tp malangnya gambar ko tiada dlm belog aku ni memandangkan muka ko jika di-letak-kan akan menyebabkan segala pengunjung belog aku muntah darah! bluwek!
diatas ni semestinya kawan si gedempol tersebut.
dia tiada tetek mahupun bontot.
mahu lawan aku? hoo maap la wei. igt aku takot ka?
kwn hang tuh tak korek tinga amek order brangan igt boipren tu pun kalo la jantan nk ke dia.
kami 5 org takkan nk makan spagetti 6 pinggan ngokkk!
aku mintak deli wings 6ketoi hoi bongok!

si supervisor kena smash hot dr waled padan muka.
hoi papa aku keja maybank dh lama hokey sejak aku tadak dlm pwot umi aku g tahu!
lg mau kata mesin takleh nk dlte detail.
BODOH! soh tepon bos tau pun takot!
twus la terhegeh2 tekan skrin sana sini.
haa reti pun td kata tak boleh la apa la.

peringatan buat para pelayan restoran!
sila repeat order para pelanggan anda!
di-ulangi. SILA REPEAT ORDER PELANGGAN ANDA!
jgn berangan masa bekerja!
jgn konon nk jaga kemaluan trus bersopan santun sampai tak hingat order apa.

hey p gerai tepi jln pn servis mantap hokey!

ok ok sudah aku dh tak larat carutan mencaruti.
haha ayat apakah aku ini.
aku akan hidangkan korg ngan pic kami sekalian.
maap entry agak kasar.maap skali lagi =)

waled tetap senyum okey =)

naq n umi

me n naq
jeles kan lesung pipit dlm.
aku tadak ugh!

cara-cara mau wujudkan lesung pipit~

ok gudnite!

13 comments:

adLedash said...

pikzaaa!!!!!!!!! weyh..laennya adek hg!! hahaha...

besh gila makan pikzaaa!!! beshnya!!! tp sebbaik pikza baru nak bukak dkt sini. so xyah da nak pi mergong sana..dahla jauh. susah parking suma.

nnti pikza sini bukak, u belanje ai okek! hahahaha!

izhar.izaidin said...

"SAY NO TO PIZZA HUT MERGONG!!"

Nak kne bwat team Belia Benci Pizza Hut mergong Ke? "BBPHM"..hahaha..

kalo nak bwat lesung pipit bkn camtu..len kali hentak2 pipi tu dgn lesung batu!

ChePah said...

mek rina : ha jgn2 dok p o=pikza tesco mergong tu dh la sos jatuh pcah tak reti2 nk cuci lg boleh dok btenggek tgu mknn nk siap ngokngek btol..

ChePah said...

denden : hoh hancur lebur la muka eden yg comel ni agagaga~

takpa nnt u mai kdh i bwk u jumpa itu si gemok gedempol ok kita bikin dia slh amek order lg hahahaha sunguh kijam la kan lalalalal~

pah syerah said...

ish3 dasatnya! aku xpenah merasa lg pizza hut tesco..xjadik truih la nmpknya haha..

mai nak korek isi pipi ang bg belubang baru ada lesung pipit haahahaha

ChePah said...

ha nk try boleh la p silakan hahahah...syok plak aku dh la ngah marah2 tp smpt dok pkiaq nk snap pic ltk dlm blog...hahhaa..

isk takkan sampai nk kena korek kot?

myla othman said...

besaq dah naqibah la ni.nmpak len dah. haha :D

ChePah said...

ya ya dh spm dis year sgt kecik tp tinggi dh hampir sama akak wee~

rohanimohamednoor said...

isk2..sakan aih pizza wat gtu

ChePah said...

bkn sakan nini tp tu saja nk cari psai..haha kena plak customer cam aku ni ha padan muka huhuu

y a n said...

hello .nice blog u have. (: . im random viewer . i follow ur blog . hit me back ya :D

~nUrLiZaN~ said...

penah gak terkene....mmg waitress kat ctu hampeh giler...bujet kite ni 1st time nak makan pizza gak nyer....wtf to them...huhuhu.....

ChePah said...

yan : hai hai belog mrepek mraapu jer nih thnx follow ya..

nurlizan : wow see! bkn aku sorg je kena! dh ramai nmpknye..mmg siyot waitress situ!!!