Friday, July 3, 2009

#102 Dating Ngan Babah

sila teleng- kan kepala anda.
tgk tuh muka tokleh blah teruja babah nk blanja mkn tgh hari ngehehe~
ngape sukaa? sbbnya aku takyah la masak ini hari yeeahuuu yabedu!
pp maken kembong oh mcm nini cokelat celup oh!
rasa kacang strawberry sungguh enak sekali niiniiiii~

letak signboard ni musti la ada crita disebaliknya.
nmpk kt situ ada tulis CUTI HARI SELASA?
ok tp kat signboard luaq kdai depa boh -
NS CAMPOQ BERMULA JAM 11pg-4ptg DARI HARI RABU HINGGA ISNIN

ok la aku dok kira la hari pa depa katop(tutup).
den aku kata oh ahad depa katop.
tp aku still dok kira hari.
mcm ada hari aku tertinggal.
cejid dok pelik2.qbah mcm besa snyap ja la kat blkg tuh.
aku pun pelik ish takkan rabu sampai isnin,hari ahad depa katop.
den br aku realize yg aku tertinggal hari SELASA!

hahh! apa daa ngong2 aku nih.
dh masuk kedai dok gelak2 g diatas ke-bongokan aku ni haa.

ada jumpa 2 org bekas member practical masa kat TM dulu.
lyana wif her fiance.dua2 cute miut!
tahniah yana tahniah! kawen jmput aku oke!
sorg lg man.dia ngan family dia smua la.
aku nmpk diyana adik ipaq dia aka myclassmate in primary & my campus mate.

pastu skrg sudah di-rumah.
ptg mahu pegi umah cik arina amin yg vogue itu.
udah lama tak ketemu sama dia since 1999!
standard 6 same class n prefect sama2 dulu.
so taktau la.jumpa satg nk sembang mana 1 ntah.

ok for now mahu titon sbb perot udah kenyang~

8 comments:

rohanimohamednoor said...

woh3..telebey sudah

ChePah said...

haha hahahahah trasa!

pah syerah said...

niniiiiiiii!

ChePah said...

best dak aku nyanyi weh best dak??

pah syerah said...

best best! roni! blaja nini coklat celop!

ChePah said...

ada g ka mendalah tuh?

pah syerah said...

tatau la..kalau ada besh gak noo hehe..

ChePah said...

besh? bek mkn nini ja hahahah