Saturday, July 4, 2009

#104 Tebalek Laa Pah Haihh~

patutnya entry ni dulu tp memandang-kan feel marah so aku post la pizza tu dulu.
takpe kan? hihi =)

asal pp aku blushing?
takkan malu dgn si penangkap gambo ni kot?
oh tak mungkin!~

cawan bapak besaq weh kembong perot aku tau dok tahan nk syusyu nk sampai umah.
tp sedap.apa nama minuman tu ntah..
haa green tea latte mavolos heh~

ha ini dia mek arina yg dh lama aku tak jompa.
sjak tamat upsr.
aku tak pandai dolu so terbuang la ke skolah laen.
diorg smua ni maintain dok sultanah asma aka PRETTTTTT~

aku taktau nk describe gambaq ni..
korg tgk la tahap kesengalan kami berdua hihi..
arina oh arini aku suka jumpa hang!

tgk betol2 apa yg sama?
yaa betol skali!
hehe apa yg betol?
tu haa taek lalat atas mulut tu nmpk?
sorg belah kana sorg belah kiri hehe~
mmg sah dh dua2 ckp manyak takleh benti.
dugaan la dok ngan si mulut becok kan..

8 comments:

adLedash said...

aku suka! aku suka! aku suka! hahahhah..tak terkata! uve made my day che'pah!

lap u sangat2!! ngee...dah agak hg pun akan wat entry gak pasai kita..ngeee...

tahi lalat in memory. sehingga kita bertemu lagi! fuuu~

ChePah said...

haha haha haha hb lawak n comei sgt!
will save in my memory la ini jumpa jumpi hal thingy plus latte n bilik tdoq hg.hehe

ya lor cakap manyak tak benti gagaga..

pah syerah said...

the taik lalat twin ahaha...

ChePah said...

hehe bole jd twin gk ka gitu?

adLedash said...

aku sukaaa! hahahahaha!

ChePah said...

hehehehe sbb ang syg aku dh la ni tu ang suka yeyy! =))

adLedash said...

aku syg hg dari setat aku syg hg sampai aku x syg hg..(eik?) hahahaha..tadak la..syg smp akhirat sana...amin~

weyh...selamat pulang berjihad...huu!

ChePah said...

hikhik adeh yaa selamat selamat aminn