Thursday, July 2, 2009

#101 Award Lagik Yuhuu~

yeyyey! act aku dh dpt awrd ni..ni 2nd tym.
thnx to chepah ieda aka akak ieda la sng.
baru kenal dia n muka dia mcm familiar.
plus hubby dia pun muka mcm penah nmpk.
macam oke tp rasnya tak penah pun nmpk.
hehehe...

1) Kene letak award ni di blog
2) Bagi award pd 10 blogger yang rapat dengan anda atau yang anda suka/minat atau senangi dan memberi inspirasi kepada anda
3) Memberitahu penerima award ini dengan memberikan komen di blog mereka
4) Sesiapa yang ambik award ni sila tinggalkan komen di entry ini..tq

1. rona roni makaroni
2. izhar izaidin oh denden
3. gra adek munirah liana
4. incik razi
5. akak olen pongeh nama unik
6. zack si insan tinggi
7. mr/mrs/miss X
8. dato/datin Y
9. tan sri/puan sri Z
10. Datin Seri Rosmah *bekenan kat rambut dia ngehehehe!*

10 comments:

Zira Zire Ziri Ziro Ziru said...

terima kasih kerana memberi saya award. woh skema. ;p

rohanimohamednoor said...

saya menang motor

ChePah said...

saya pun nk jd jutawan! hihi

rohanimohamednoor said...

buleh2..tp jgn jd jutawan fakir

iedaLUVsham said...

hahaha! xpenah jumpe lg kan kite, insyallah 1 ari nnt ek =)

ChePah said...

roni : takmau ah fakir..nk betoi2 berduit!

kak ieda : insyallah~

pah syerah said...

nak award jugak! *eheh* tp xmau bwat blog bolehkahhh???

ChePah said...

buat blog! br aku bg! arahan!

rohanimohamednoor said...

haah..wat la 1..t leh menang motor mcm aku..hehehe
zizi bkl jutawan tenet..

ChePah said...

aminnnn! =))