Sunday, June 21, 2009

#80 :: Makan Hati.Isk ::

Sampai hati kau pergi kpdnya.
Makan hati aku bila kau berkata kau patah hati dgn hubungan kita.
ohh hancur hatiku aspalela~

dpt lirik tym ngah search 'makan hati baik utk tekanan darah rendah'
haha..aku dipaksa makan hati ayam yg sgt tak sedap tadiii!!!!
oh tidak! mmg susah sgt nk telan wek wek!
kerang tadak kt pasar kata waled.
so dpt hati jaa..hati pun hati la..
lgpun mmg sjak 2hari ni hati aku dimakan2 oleh sapa taktau.
tersentap sgala dh hati ni..
tu yg kena tambah kapasiti hati aku ni dgn paksaan mkn hati ayam wek! =p~

la ni musim buah kan.
syiok oh! ada doyan ada mboktan ada langsat ada manggis.
isk. macam macam adaa!

bukak belog si A nmpk doyan.belog si B doyan.si C punya belog pun doyan!
hohoii! hampa saja nk bg aku jeles ka hapa haa?
mentang2 aku saket la ni.
ubat plus doyan sgt tak baguih utk badan kata org2 tua dlm umah nih.
so aku adalah diharamkan utk menyentuh malah melihat dan juga menghidu bau doyan yg bapak kuat.
mau tak kuat aku dok dlm bilik depa kat luaq syok mkn saja bg aku hot berbau dlm bilik aku weh!
woh sgt mencikkk!

haih chepah tak elok mencik org tau.
weh weh weh!
aku ni kaki gadoh.
tp korg jgn riso la k.korg smua baek2.
aku tak gadoh ngan korg pun oke..
satg lsg tadak sapa nk jengah belog aku plak dh tau aku samseng.hek3 =]

hmp. nak tanya neh.
ADAKAH AKU KE-BUDAK2KAN?
ADAKAH UMUR 22 SUDAH DINGGAP SGT MATURED?
TAK BOLEHKAH KITA MELAWAK TAHAP CIPAN PAK ALI NGAN SAHABAT?
PATOTKAH SI BALAK DGN BANGGANYA MEM-PROTECT SI AWEK NYA DR DI-KUTUK MANJA2 OLEH KAWAN SI AWEKNYA?

hoh! sila jawab! tak jawab aku kerat tgn takleh nk on9 twus!
samseng lagik chepah ni.haha.

waled maap.akak bkn nk ganaih2.tp org sekeliling yg buatkan diri akak jd gini.
selamat hari waled*oke aku tukaq bapak to waled* bunyik plek kan.haha
akak tadak nk bg hadiah apa2 kat led.
ni konvo kira hadiah besaq la kot penah akak bg.
so tgu lg 2thn kita gambaq camnih lg oke led.

ok mau titon.
ByE.

24 comments:

rohanimohamednoor said...

apabila org itu betul2 mature nanti mesti dia sgt maluuu dgn apa yg telah dia katakan kat ang tuh zi..dari kaca mata aku chewah..dia nk wat macho xjd..ingt org respect kot cmtu..kalau dah bagos sgt xyh la nk wat2 bagos lg..mcm xckp bagos sgt dah..in short mmg xbagos lgsg pon..kalau 22 nk act mcm 52 ka 72 ka aduii..wut a lyf?relax udah..xcool langsong..memalukan..ramai lg org syg awek..tp tul ka syg klu nk tunjuk2 cmtu..wat org nyampah ja..twus nk doa yg baek2 pon tebantot..

zi..jgn mkn duyan selagi xsht k..aku pon posa buah2 kayu ni lg..smlm sdara aku pass away..demam p mkn duyan..

zi..pak hang baca blog ang x?

ChePah said...

nini pjgnya! thnx syg..aku ganaih aku kasaq mulut jahat hang still syg aku kan kan? =] muah ewah! hehehe

innalillahh..tak mkn pun weh..mmg tahan gilak nafsu aku neh..kuat smgt!

tak baca kot..tp taktau kalo dia baca ka..hehe..tp umi waled tau la aku buat blog..pasaipa?

rohanimohamednoor said...

ala..aku pon sama kasaq walaupon ramai org ckp aku sgt ayu..apa nk kesah sgt..haha..

pah syerah said...

weh apa kes neh story arr...

tiNy TuNy said...

sme la kite sis... tiny pn darah rendah.. huaaa... baik mkn kerang dari hati... x besh.. hikhik..
mkn la hati tuk kesihatan anda.. :)

ChePah said...

ROHANI *terbibit ayat2 riak disitu.sg ayu OMG! yaa..kita kasaq sbb tu kita ngam ooyeh!*

SYERAH *isk.lmbt la ang neh.story nnt2 la yerk.haha*

TINY *haa sungguh kerang buat masak apo pun sodap!hati wek mcm hape2 ntah kan kan..makan hati slalu makin kecek hati ni nnt cane tuh?haha*

izhar said...

hi sis..saye xde darah rendah pun!!adeiiii!!lupo amek dobi!!sok xde baju keje!!

ChePah said...

kamu yg buat darah sis kamu ni jadik rendah tahu! haih tgk tuh..apakahhh...

pah syerah said...

alaaaa bila mau story ini macam !

ChePah said...

haha..hang rasa apa syerah?

Zarpeno said...

hg kata gini kat depa:

Pungkoq Hampa! Matured tu Apa Sengai?!

ok dak?

tp takleh la kot depa ORG TUA2

ORG TuA mudah tsentuh

ChePah said...

zarep hang kan tua..aku ckp sket tersentuh kan?
siap nangeh2 g..hahahaha

rohanimohamednoor said...

zarep leleh..ololo..tp aku asa adi g leleh..kena smbai aym penyek .......

ChePah said...

nini cokelat celup celup celup sila jgn sebut ayam penyet..

TERLIUQQQ!

rohanimohamednoor said...

ayam penyek
ayam penyek
ayam penyek
ayam penyek
ayam penyek
ayam penyek
ayam penyek
ayam penyek
ayam penyek
ayam penyek
ayam penyek!!!!!!!!!!!!!!!

ChePah said...

kuasa sakti otomen seranggg!!

tepis tepis tepis!

rohanimohamednoor said...

fuh kiri fuh kanan..dengan kuasa ayam penyek yg menyelerakan..sedialah sumpahan bawuuuu belacan..hahahaha(gelak komunis)

ChePah said...

ish nini insap nini..aku takpa nk mkn ayam penyek dkt ja nnt..aku takut hang yg kebuloq nnt..hahahaha

pah syerah said...

ayam penyek pon penyek la ampa hahaha! wey aku demam2 selesema p makan deghoyan tadik ok dak?

ChePah said...

syerah! hoi bahaya!!!!!

rohanimohamednoor said...

ni yg nk marah ni...AMARAN:JAUHI DUYAN KETIKA DEMAM AKA DIBAWAH PENGARUH UBAT-UBATAN

ChePah said...

woh rohani dh pandai marah laa =]

pah syerah said...

wuh takooot rohani marah gituuu hehehe. aku tiada apa-apa pon tapi masih bersin dan selesema angkara n1n1 =o

ChePah said...

aku dah makin lega! wee =]]]