Monday, June 22, 2009

#81 :: Aku Single Semula =( ::

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........

dia mintak break.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok aku tipu! hehe..
sapa2 saket jantung tiba tiba bila baca entry ni aku mohon maap.
haha..aku mimpi la smlm.
dlm mimpi aku menanges.
ape maksud kalo nanges dlm mimpi aa???
ada sapa2 tahuu?

aku nk cita pasai mimpi aku ni.
hampa rajin hampa baca la.
tak rajin aku tak galakkan baca pun sbb dh nama mimpi.
aku mula2 nk tulis konon mcm filem la kan..
cerita pjg2 last2 mimpi upanya.
tp aku tak reti.mmg tadak kelayakan nk buat script filem la aku ni.
tu pasal aku amek engine.
hakhakhak =]

ok aku start cerita mimpi mlm td.
sbb aku nk crita sbb aku kalo mimpi jarang aku igt.
so mimpi smlm aku igt sbb tu aku cerita.
eh bapa kali mau habaq.hish.

ok.aku dpt tawaran buat master kat obecee.
ceay konon dh abeh degree la aku ni.
padahal lg 2tahun g.hahaha.
p ngara mana aku taktau la kan.
tp warna kulit macam2 ada kalo tak salah aku la.
paihtu takpa la..
hari aku nk p dpt la msg kata 'KITA BREAK OFF JELA SNG!'
weh sapa tak nangeh dpt msg camtuh!
yaa.aku nanges sekuat haati dlm mimpi tuh.
gilaa sayu! hehe.
tp nk buat cena.aku nk msg taktau nk kata pa.
diam ja.paihtu kan dh sampai sana aku kena ligan ngan polis ka apa taktau.
tp mcm aku pesalah.haih apa la salah aku kan.

ada la sorg mamat ni mai tlg.aku dh dok nanges2 tym tu.
*mamat tuh tough siyal.lengan dada mantap! fuh*
aku tau ayat aku nih nnt ada org saket hati.ampun!
dia dok pujuk2 aku tup2 polis tuh mai cekup aku.kena gari bodoh ngan polis tuh.
aku tak buat salah punnnn!!!
nangeh ja takkan tu pun nk kena tangkap.
ngok ngek! (o_O)*

paih dh kena tgkap mst depa bwk p satu tmpt kan.
lokap la kiranya..nak tau sapa ada dlm lokap tuh???
jiran aku! ahmad syafiq haji tamerin!
weh syafiq hang slalu masok mimpi aku awat taktau.
sebok jaaa! dh la kena tgkap gk..apadaa..hehe..

ok paihtu taktau pasaipa depa lepaih aku ntah.
aku pun kemas2 beg balek mesia.
tak jd blajaq jauh2.mcm2 mslh jd.

paihtu tersedaq....

.TAMAT.

aku tau mimpi tak best tp tak kira aku nk cerita gak.
hehe..layan yer =]

14 comments:

Zarpeno said...

wei mamat tough tu gay la..aku kenai..hehe

ChePah said...

siyes gay? oh naseb baek..

izhar said...

baru nak betau..thax zarep..

ChePah said...

eh salah weh..yg tu polis jugak..dia saja2 eksyen konon nk mai tlg..tu yg kena tgkap gk tuh! hambeger!

rohanimohamednoor said...

tipah tetipu..adui..

ChePah said...

nini mai dah nini mai dh!

rohanimohamednoor said...

baru keluaq dari pesembunyian..lena yg sunggoh panjang tp xda pon mimpi mcm ang..

ChePah said...

hehe..bdebau jantung dak baca td?
siyes aku tak tipu lsg pasai mimpi nih..
hehehe..isk kuat tdoq!

rohanimohamednoor said...

wat la selalu..jntg aku lebeh mantop..xplu p gym

ChePah said...

hehe..baguih2..nini..aku rasa nk mkn tauhu bakaq..ada dak kat kedah ni???

rohanimohamednoor said...

ada..d villa2000..watla snirik..senang ja..resipi byk kt tenet..acewah

nak posa dah..yess..kt bazar kt pt raja ada 1..xdak myk..i luv it much

ChePah said...

yaka sng? ckp buleh ah..cuba ang buat..lama tak p 7a jln sekerat..

rohanimohamednoor said...

niat dihati mmg nk wt apakan daya skill xada..

ChePah said...

nini..aku lapaqqqq