Saturday, June 20, 2009

#79 :: Kenangan Kelinik Ali ::

sekadar gambar hiasan.
sgt tembam plus muncet budak tu kan.
tp alaa tomeynyer budak tuuu...

td g kinik. yaa..sepanjang cuti ni dh 3kali aku terjah kinik.
1st pasal saket dalaman wanita - p kinik yeoh
2nd yg aku tiba tiba mgrain mcm nk pecah tengkorak kpala tuh - p kinik selvam
3rd ni td la.kinik yg aku sgt gemar.p kinik tuh mst aku akan sehat paihtu - kelinik ali.

ejaan pun nostalgik gitu. tak penah nk tukaq signboard tu ha.
still KELINIK.haha.kelakar kan.
macam mana nk dpt gelaran KEDAH MAJU 2010??

sejak2 dh besaq nih.p kinik pun sorg2 ja.
umi dh tak teman lg dah.hee buat ayat sedih sat.
sbb td nmpk budak tu mak dia teman dia.aku sorg2.
touching la sgt aku nih.
plus sejak2 aku ada medical card yg dipanggil medijaring tuh.
so sng ja mana2 kinik aku nk p takyah bawak duit juz tayang ja kad tuh.
tp kena make sure dolu la yg kinik tuh kinik panel medijaring.

aku darah rendah lagik.
doc ckp jgn mnum nes,kopi,choc.
so kena minum susu ja ka?juice?
alaa..cane nk ilgkan ngantok tym p class kalo tak pekena nes secawan??

sejak dua menjak ni aku rasa bdn aku mcm2 pnyaket dtg.
adakah masa aku dh tak pjg?
isk. =|

14 comments:

izhar said...

haiya!!ape laa bwat ayat camtu!!

ChePah said...

haa..hiperbola bola bola api =]]

pah syerah said...

ntah hazy neh tgk tuh incik izhar dah isau :]

ChePah said...

haha ya oke saja ja lebey2..

Zarpeno said...

oih..tingalkan nescafe, try kopi radix.mau?hehe

ChePah said...

dia mai dh dia mai dh..
baguih ka? bg free tokleh kaa?

rohanimohamednoor said...

baru nk ajak p p bekfes kluang..kopi kluang yg pemes tu..toast di mmg ummpphh..tp nmpknya..kta p t aku ja la yg mkn..huhu

perenggan last tu xbekenan la..dah la aku pengedar virus tehebat tuh..

syerah..r u sihat or not?

ChePah said...

rohan..kopi waled kata takpa..nes yg takleh..
so boleh la ang lanja aku ek ek?
hehe..
haa..rohani smua org saket tau!
bayaq ganti rugiii!

izhar said...

nes xpela..cube dgr iklan nescafe maya karin tu haa..minum nescafe bole jadi mcm maya karin tau!!haa nak x?hehe

ChePah said...

eh sapa doc neh? doc yg kata nes tokleh..so tokleh..
zarep pomote radix dia tuh..
mahai! incik izhar tamau blanja ka?

oh maya karin tu? takmau ah.saya bahagia mnjadik diri saya. =]

rohanimohamednoor said...

karin xsyok..karan sgt syok free ja..duta supply..

aku memohon maap kerana menyebarkan virus itu..tp xpa..antibodi akan meningkat pas lega nanti..

ChePah said...

karan lagik tgk tuh nini sila la insap.

tgk cam aku ni rajin p usrah,tgk halaqah,layan al-kulliyah.haa..

dpt la kab ba ra kap ta alip nun tau!

antibodi aku tak se-strong dlu..
nini,jom lawan lari?
tp kompom ang mng kan sbb ang jaguh dr dolu lg isk. =[

pah syerah said...

aku dah diserang virus ''roro flu'' hacchuummmm!!!

ChePah said...

siyes kah smua dmm? hadoi nini! twok hang neh!..syerah buat la belog!