Wednesday, June 10, 2009

#67 :: Mana Satu Pilihan Kalbu? ::



mana lagik macho+lawa+semart+cun+comey+hensem??
pakai spek ka tak pakai spek??

sila berikan jawapan anda serta penerangan-nya sekali kalo rajin.=]
kerjasama dari korg2 yg DA BOMB akan ku-balas dgn BOMB.

haha.tak.acah jaa oke.=]

21 comments:

^ MocHa_IcE ^ said...

aku pilih C

ChePah said...

epul..haih nama bdk utm takkan pilihan jwpn ade A n B tp pilih C kot?


-FAILED-

.BUNGA. said...

eleh eleh taulah due due pon lawa due due pun comel... :( due due pon gojessss-saja jeks nak bg i enveeee dan jelossss dan saket hati!

:(

ChePah said...

adeh adeh puan bunga yg manis kamu sgt manis mmbuatkan i terharu dgn kata katamu itu! wah..padahal kamu sgt cun ahh! adeh!

alessandra said...

i memilih tidak utk cermin mata.comel kot..hehe
aiceh..padahal ku pon berkaca mata.
haha;D

ChePah said...

haha..act dua2 pun buleh..nk melawa sket nk letak mata mata biru toksah pakai la kan..eh aku plak bg cadangan pasaipa dush!

++...piCasA-mE...++ said...

hmm sy plih dua2,A ngn B..dua2 pic,macho+lawa+semart+cun+comey+hensem..ok??jwpn diterime @ x??hehe..(^_^)

ChePah said...

haa..trima jela..hehe..kne wat 1lg pilihan jwpn la nmpknye..
A,B o both kan =]

.BUNGA. said...

eiiii semakin jeles pulak bila ramai owang kata die comel momel~siap ah jumpe kat jalan memang kena culik ah then masuk dalam botol ikat dengan reben!tsk.

Zarpeno said...

dua2 ok.gmbq c hg pkai tutup mata mcm pirate.mcm bes.hehe

MOHD OMAR BIN ABDULLAH SUKORDI said...

i suke u..hahah

ChePah said...

ZAREP idea yg bernas akan aku buat sedikit masa nnt..

PUAN BUNGA SI MANIS masuk dlm botol dh jadik mcm 'hantu' dh pun..tp momel lah ikat riben.nak la camtu hehe.buat pameran pun oke jugak kan kan =]

ABG OMAR i suka u jugak hee *blushing* :)

semestahitam said...

aku suka yang D pakai spek orang buta.

wawaaa

ChePah said...

spek buta lagu manaa??

baskettoman_sg said...

semua diatas..

ChePah said...

oh adi terima kaseh krn brsusah payah mnjawab.haha =]

rohanimohamednoor said...

aku prefer any..ang kot mana pon cun..klu pakai spec pastikan ang pakai spec ang..jgn pakai spec aku lak.hehehe

ChePah said...

hahaha..spek ang kaler ijau dolu..aku igt g..aku plak kaler perple..pakat blawan kaler spek kita neh..la ni aku tadak kaler..ang ada..tak aci..hehe

rohanimohamednoor said...

tp mata ang kale2..lg xaci

ChePah said...

haa..aci tak aci len kiraa ah..baru ah vogue!

Anonymous said...

gambag B tudong senget la..