Tuesday, June 9, 2009

#66 :: Tag Tag Tag ::


1.Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda

2.Link/ ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

Mohd Zarif a.k.a Zarep tak lama lagi sbg Cekgu Zarep
  • dulu gemok macam POOH.
  • la ni kuruih gilaa tp tak ngaku kuruih jugak tuh.
  • jantan pertama yg jadik sahabat baek suatu masa dahulu sampai la sekarang ni.
  • kaya tapi kedeek!
  • pandai ber-lawak jenaka. 

3.Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

FAKTA

  • saya sangat kurus tp saya jugak HOT! =]
  • rabun jauh tp tak terok sgt pun 175-175.
  • saya ada moto tp saya nk kereta!
  • saya kdg2 lurus kdg2 senget kdg2 ngokngek selalunya sy gilaa-gilaa.
  • saya suka makan tp berat saya tak penah nk naek sbb saya kuat ook!haha =]

HOBI

  • saya suka tidur.
  • saya suka tangkap gambaq syok sendiri sbb saya akan nmpak sgt macho!
  • saya suka encik denden sangat sangat!
  • saya suka window shopping dalam tenet tp tak bli pun duit tak cukup.haha.sian betoi!
  • saya suka makan tp dalam kuantiti yg sikit hehe.

4.Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda::

Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di-tag sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda" Terima kasih!

10 comments:

ckin.chocolate said...

ak tag ang blik weh..

semestahitam said...

timakaseh angah!!

hehehe

rohanimohamednoor said...

woh..tulah tuh

ChePah said...

haha semestinya tulah..
tulah pas mkn musti ook jadik mcm aku.
tak syok la kan sorg2 ada hobi camtuh.haha

Zarpeno said...

laki pertama?

boh la jantan prtama nampak ganaih sikit.hehehe

ChePah said...

sat tukaq

Zarpeno said...

woih tukaq sunguh ka?

boh jejaka la..hehe

ChePah said...

takmau..jantan nmpk ganaih sket..haha..amek hang tukaq sguh!

semestahitam said...

jantan?

macam ayam...ganaih sungguh!

ChePah said...

atas permintaan dr cekgu..kena turut satg failed payah pulak