Thursday, October 27, 2011

We Got Married - Lee Teuk ( Super Junior) & Kang Sora

We Got Married (우리 결혼했어요) is a popular reality South Korean variety show, one segment of the Sunday Sunday Night program. First broadcast in 2008, the show pairs up Korean celebrities to show what life would be like if they were married.[1] Each week, couples are assigned missions to complete, with candid interviews of the participants to reveal their thoughts and feelings. (Source: Wikipedia)

Sekarang, We Got Maarried (WGM) dah masuk season 3. Masa season 1, aku tak tengok. Start layan masa season 2. Yonghwa & Seohyun, JoKwon & Gain, Nickhun & Victoria untuk season 2. Season 3 pulak sekarang tgh ongoing. Ada Jang Woo & Eunjung. Dan pasangan terbaru sekali adalah Lee Teuk & Kang Sora.

Ini adalah Kang Sora. Lawa kan? Farah kata, suatu masa dulu, dia gemuk. Tak kaji pulak betul atau tidak. Mungkin betul la kot. So Kang sora ni dipasangkan dengan Lee Teuk. Siapa Lee teuk? Alaa, yang Leader Super Junior tuuu.

Pasangan baru ni, sweet-sweet-sweet, comel-comel-comel gituu. Kalau tengok, mesti kita sama-sama tersengih-sengih. Aiyaiyaii comel comelll!!! Mereka digelar oleh MC sebagai Dimple Couples. Sebab both of them ada dimple yang cecomel tangattt (eghh tertiru Ija pulakk)

LeeTeuk nebesss waiting for his Baby Princess <3
And he keeps looking to Sora. Sora lawa wey, memang tak pandang sana sini lah dahh.
Stress nak tunggu setiap episod keluar. Once a week baru episod baru keluar. Sekarang baru episod 3. Kalau terasa nak tengok, boleh klik LINK ini. Tunggu laa yang ada ENGLISH SUBS baru lah download ye, kalau anda paham Korean lain cerita lah.











2 comments:

Pinad said...

TeukSo couple reminds me of Yongseo! the awkwardness.hehe..penah wt entry psl wgm jugak tp just psl Yongseo*my bias*hehe..btw, mmg xkan tinggal tgk dimple couple ni :)

Chaoi said...

kuat k-pop seh