Thursday, September 8, 2011

Raya @ Kedah : Keluarga, Farid Kamil & Diana Danielle

 Assalamualaikum. Hallo!
 
Terlambat update pasal raya? Masih bulan Syawal kot. Ayuh. Kita mulakan cerekarama hari raya :)
Mungkin siapa yang suka baca blog gosip, mesti tahu dah yang Farid Kamil ajak Diana Danielle beraya dekat Kedah kan? Kampung Farid Kamil. Haa, siapa ada pergi rumah terbuka Farid Kamil? Ada jumpa aku tak? Mesti tak kan? Sebab aku duduk diam-diam dalam rumah, luar panas, dalam sejukk! Tapi duduk dalam kena tolong buat kerja kat dapur, tolong makan pun ye jugak. ada kambing golek ohh, sate lagi. phewww.

Pakcik Farid Kamil. Eh?

Bakal Makcik. Hi Aunty D! ;)



Yang tengah itu Neknda aku. Tok kepada Farid Kamil. Aku cicit dia. Comel kan Neknda? Tapi paling comel tahu siapa? Yang pakai tshirt hitam belang-belang tu. Kemain lagi sengih Waled ni. Tak tahu kenapa happy sangat. Mungkin dapat jumpa D kott? :)

Adik aku kata "Spoil betoi laa budak ni, tak dapat nak gambaq berdua dengan D!" Padan mukaaaa. Hahahaha

Family





Nice to meet u D. D sangat comel, lawa, natural beauty. Pandai bawa diri sendiri, tak kerek. Siyesly terbaik! 

"D, kalau u kahwin dengan Farid, U akan jadi Aunty I okay. And I am 24 years old now. Sanggup tak kalau I panggil U Aunty D? Hahahahaha"
"Ouch really? No way. U jangan panggil I Aunty okay. Tak curlassss!"


End.





..................................................................................................

Memandangkan keywords search yang selalu muncul dalam blog aku iaitu "ADIK FARID KAMIL", aku nak tanya lah siapa gerangan yang selalu search tu ye? Muncul lah di entry ini please! Haha.

Korang nak kenal adik yang mana? Yang buat cerita Kongsi tu ke? Ke yang no 3? No 4? Atau yang kecik tu? Haa haaa kaih kaih pilih kaih. Kikikikiii....

Aku ada gambar adik farid kamil yang ini je..
Tadaa! Ini ke yang awak-awak cari? Atau salah orang? Alamak, cane? Maaf lah, yang lain low profile, Eh Yeke? :D Minat dia? Nahh p dekat Facebook Page dia. LikeLikeLike! *ehh promote nampak?*
Tengok tu, waled happy sungguh laa haritu. Macam dia pulak artis.


Adik aku ni gelap sungguh. Kalau cerah sure handsome dah! Tiap hari main panas. Haih.


Diakhiri dengan gambar Waled berehat seketika dari melayan para tetamu yang hadir. Haha. Terima kasih waled atas semua gambar-gambar ni. Banyak jugak yang waled tangkap. Dah macam paparazi pun ye jugak.

Ok. selamat sambung berhari raya & selamat bekerja. 
Salam.

12 comments:

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

amboi3... kemain lg jd mamarazi eh? hahaha

Leeya Hezlin said...

banyaknya gambar dia..
cantik2 gambar.. :)

hani syahida said...

gambaq anis takdak ka? lama xtgk dia

chaoiois said...

die lagi tinggi dari ko la pah..

Dorky Guy said...

raya ketiga p rumah farid kamel.. sampai pon time maghrib... raya ke tiga bukan rumah terbuka... sy dulu 1 kelas ngan anis anwar..hohoho

Hazirah Barakbah said...

Ahmah hisyam ;

Heuu. Pemberita terhangat. Walllaaa!

Hazirah Barakbah said...

Leya hezlin ;

Ada lagi tapi simpan laa. Haha. Cun gilos!

Hazirah Barakbah said...

Hani syahida :

Gambaq dia tadak. Dia busy layan tetamu masa tu. Tak add fb dia kaa?

Hazirah Barakbah said...

Chaoi ;

Ha'a, tinggi lagi dari aku. Dia anak mat salleh beb, memang ahh ada genetik tinggi tuuuu. Jeles aku tgk org tinggi dr aku ni

Hazirah Barakbah said...

Dorky guy :

Oh ya ka. Kalau p raya 5 boleh la jumpa noo. Haha. Sama umoq la kita. Kami anak menakan pupu ani. Hoho

StingRay said...

peh...bermakcikkan DD.

dayu_myself said...

ceh3...
ank sdra FK ke ni??
best nye die dpt jmpe diana..
dua2 comel..
^__^